Opbevaring på nye måder

At finde plads til alle sine ting i boligen kan ofte være en udfordring for mange. Når vi nu også bruger flere timer i vores hjem, stiller det høje krav til vores opbevaringsløsninger, som skal både være smukke og praktiske. Vi har samlet en række skabe, kasser og kommoder, så du kan blive inspireret til bedre opbevaring.

 

 Gedigent, dansk håndværk 

Dette smukke natbord er lavet af den kendte, danske designvirksomhed ATBO, der er gennemgået en omfattende re-branding. Natbordet har et underskab med rattandøre og en skuffe til en god bog eller telefonen. Fås i forskellige træsorter. 

Pris: 8.895 kroner.  www.atbo.com 

Opbevaring du kan flytte rundt på 

Toolbox fra Ro Collection er en smart opbevaringsløsning, som er nemt tilgængelig, praktisk og tidløs i indretningen. Den er designet af Aurelién Barbry for Ro Collection og er ideel til opbevaring af særligt udvalgte ting såsom magasiner, køkkenolier eller kontorartikler. Toolbox fås både i en lys og mørk udgave i to forskellige størrelser.

Pris: 995 kroner. www.rocollection.dk 

Et gemmested til de små yndlingsting 

Beauty Box fra Klassik Studio viser håndværket i sin fineste form. Kassen er udført i træ og åbner op til at afsløre et spejl og inddelte rum til udstilling og opbevaring af ure, smykker, kontorartikler og de andre småting man ikke kan finde plads til. 

Pris: 2.950 kroner. www.klassikstudio.com 

En følelse af moderne retro 

Pleat Cabinet er den perfekte kombination af moderne håndværk og det helt rigtige retrodesign. Træet føles nutidigt, mens den plisserede front leder tankerne hen på de klassiske jalousiskabe – dog i en moderne kontekst. 

Pris: 51.000 kroner. www.nordictales.dk 

 

Fleksibel opbevaring 

Frame er en fleksibel opbevaringsløsning bestående af firkantede kasser i metalrammer. Framemoduler kan hænges direkte op på væggen eller stå selv på gulvet. Du bestemmer selv hvordan de skal sammensættes og modulerne fås i et væld af farver og størrelser. 

Pris: 11.197 kroner (for denne opstilling). www.bylassen.com 

 

Endeligt et pænt skoskab 

Efter vores mening er Montanas bud på et skoskab, det helt rigtige bud. Designet er minimalistisk og let, og kommer ikke til at overtage entréen. Ved at få skabet op væggen, giver det plads gulvet og giver samtidig mulighed for at skabe et smukt stilleben på toppen – og så kan du finde præcist den farve, der passer til dit hjem. 

Pris: 3.495 kroner. www.montanafurniture.com