Bolignyheder

Gør boligen efterårsklar med lækre møbler og smukke accessories. Vi giver dig her de nyeste tendenser fra en række stærke, danske designbrands. 

 

FET_Bolignyheder_Høeg-+-Møller-20.07.02-Reflections-flakoner10901-copy

 

Glamourøs opbevaring i krystal

Reflections Copenhagens ’Grand New Haven Basin’ er et ægte, iøjnefaldende kunststykke. En raffineret add-on til et personligt stilleben eller som iøjefaldende skål på sofabordet. 

Pris: 4.800 kr.

www.reflections-copenhagen.com

 

FET_Bolignyheder_IMG_5869

 

Finurlig belysning

Den finurlige lampe fra Swedish Ninja,
’Little Darling’, blev designet efter den markante højdeforskel mellem de to designere bag; Maria og hendes mand Magnus.
Med farven ’Scandi Heaven Blue’ tilføjer lampen hjemmet en behagelig og legende stemning. 

Pris: 4.200 kr. 

www.swedishninja.com

 

FET_Bolignyheder_Design-by-Us-19.09.23-Shahin-Marble-art1405-uden-lys-medium

 

Feminin lethed

Den smukke og klassiske ’Shahin’-pendel fra Design by Us har et feminint udtryk og kaster et blødt, diffust lys ud i rummet. Med sit lette og klassiske design kan den nemt inddrages i de fleste hjem – for eksempel alene i et hyggeligt læsehjørne eller i par henover køkkenbordet.
Pris: 3.990 kr.

www.design-by-us.com

 

FET_Bolignyheder_IMG_5870

 

Et blødt hjørne

’Cape’ fra Warm Nordic er med sin organiske formgivning inspireret af modeverdenens pufærmer og lag-på-lag design. Med de bløde linjer og chikke detaljer drager ’Cape’-lænestolen øjet og tilføjer ethvert hjem et element, der indbyder til afslapning.

Pris: 14.999 kr.

www.warmnordic.com

 

FET_Bolignyheder_Kodanskas

 

Indret med farvet glas

Kodanskas ‘Flow’ minivaser er et revolutionerende indspark til den nordiske borddækning. Brug de små, farveglade vaser sammen med en lille stage på spisebordet, eller lad dem spille op til en munter stemning i vindueskarmen. Pris: 399,95 kr.

www.kodanska.dk

 

FET_Bolignyheder_53211__s1_table_-_black_brass_black_fabric_1

 

 

Skab din egen personlige belysning

’Shade ØS1’ fra Shade lights er ikke kun et designobjekt. Det er en dynamisk smart-lampe med utallige muligheder for belysningspersonalisering som passer til enhver stemning eller tid på døgnet. Pris: 3.795 kr.

www.shadelights.com

 

FET_Bolignyheder_Tray-small-blue-stripes

 

Klassisk design møder moderne kunst

applicata og kunstner Pernille Snedker har kreeret en serveringsbakke ’A Tribute to Wood’ designet med et klassisk, genkendeligt designsprog, men med et organisk mønster i smukke farver. Bakkerne er perfekte til at servere med, som en smuk tilføjelse på badeværelset eller som kunstnerisk display i køkkenet.
Pris: Stor serveringsbakke, 349 kr.

www.applicata.dk

 

FET_Bolignyheder_Circle_Brown-Marble_300-dpi-(1)

 

Flyvende marmor

Det slanke og delikate stel på Wendelbos ’Circle’-bord understøtter marmortoppen ligesom en svævende platform. ’Circle’ er et luksuriøst og unikt sofabord, der med sin visuelle lethed er en fryd for øjet. Pris: 14.795 kr.

www.wendelbo.dk