Teknologien tænker næsten selv

I badeværelset gør de tekniske innovationer og smarte features deres indtog lige som i resten af hjemmet og måske endnu mere! På badeværelset indtænkes nu højtalere i loftslampen, fladskærm over badekarret og andre avancerede anordninger. De fleste boligejere går således efter det, der gør dagligdagen nem og effektiv. Og lige præcis badeværelset skal være det perfekte velværerum.

 

FET_Bad_1.-HansGrohe

Armaturet er elektronisk

Axor Uno er et elektrisk håndvaskarmatur i minimalistisk design med 165 mm tud til indbygning i væggen i badeværelset, så området holdes fri for vandsprøjt og kalk. Armaturet styres elektronisk ved hjælp af en elektronisk sensor via et udskifteligt 6V batteri. Der er mulighed for manuelt vandstop ved rengøring. Armaturet fås i krom, messing, guldlook og bronze. Prisen er 13.195 kr.
www.axor-design.com

 

FET_Bad_AprésBodyDryer

 

Farvel til håndklæderne

Aprés Body Dryer er en lufttørrer til kroppen, monteret i bruserummet.
Både for den, som har svært ved at tørre sig selv på grund
af sygdom, og for alle andre.
Tørreren tørrer fra top til tå med 20-25 grader varm luft, så våde håndklæder bliver en saga blot! Tørretiden er 3-6 minutter alt efter det valgte niveau. Lufttørreren er to meter høj, men kan afkortes. Den er nem at installere og passer til de fleste badeværelser. Årligt elforbrug ved daglig brus er 4-500 kr. Prisen er 6500 kr.
www.gloriamundicare.com

 

FET_Bad_5.-Geberit-Mera-miljø

 

Styr toilet med telefon

Duschtoilet eller skylletoilet kaldes de nye toiletter, som renser bagdelen efter toiletbesøg. Geberit Mera kan nu fjernbetjenes via app på mobiltelefonen. Det væghængte toilet i stilrent design er med orienteringslys i forskellige farver, lugtudsugning, varme i sæde, automatisk op- og nedluk af sæde, skyl med tempereret vand og tørring med varm luft. Prisen er 34.195 kr.
www.leonpetersen.dk

 

FET_Bad_6.-Aquasymphony

 

Symfoni af lys, lyd og vand

En verden af vand, dæmpet belysning og musik giver fornyet energi. Sådan er Aqua Symphony fra Grohe, som kontrollerer stemningen med farvet lys og styrer LED-modulerne via app. Tænd og sluk af lys og skift af farver og intensitet sker efter ønske. Med en enkelt berøring kan badet laves om til en personlig spa med vandgardin, vandfald og forskellige typer spray. Det tyske high-end brusesystem styret digitalt koster 40.000-200.000 kr.
www.grohe.dk

 

FET_Bad_3.-Larvik-spejl

 

Spejlet spiller musikken

Spejle med lyd er en realitet med Larvik-serien, som gengiver både bas og diskant. Telefon eller tablet forbindes til spejlet via Bluetooth, så man kan lytte til musik eller podcast på badeværelset. Kabinettet i mat hvid aluminium har en 45 mm ramme med LED-lys. Lyset reguleres i styrke og farve fra gullig til blå. Den integrerede antidug-funktion varmer på et par minutter spejlet op til et par grader over rumtemperatur, så det forbliver dugfrit.
Soundspejlet fås i flere størrelser til 8299 kr.
www.copenhagenbath.com

 

FET_Bad_4.-DiamondCare-eltrandbørste

 

Tandbørste fanger sjusk 

Philips Sonicare DiamondClean Smart hedder en ny eltandbørste. Foruden rengøring af tænder og tandkød gives ved hjælp af sensor-teknik personligt tilpassede råd og tips om børsteteknik. Appen registrerer, hvor der er børstet, hvad der er sprunget over, og hvor der er problemområder. En tryksensor advarer, hvis der trykkes for hårdt eller skrubbes for meget. Brugeren tages tilbage til forsømte steder, og børstehoveder vælger automatisk den optimale indstilling. Pris 2799 kr.
www.philips.com