10 FORÅRS-TRENDS

Foråret er for alvor over os, og de farverige, friske og mere sommerlige tendenser er så småt ved at indfinde sig rundt omkring i butikkerne. Liebhaverboligen har været ude og lure lidt på hvad, der er nyt og hvad, som hitter lige nu.

 

FET_Boligtendenser_Originalt

Originalt

Hækleri, og andet håndværk er en stærk tendens, der har slået igennem det sidste års tid. Nu smitter det også af på udelivet, og denne pude vil skabe masser af stemning i havemøblerne eller hængekøjen.

www.bloomingville.com 

 

FET_Boligtendenser

Elegance

De eksklusive lamper fra Anour fås i forskellige former materialer, men denne skrivebordslampe i messing er super moderigtig lige nu.

www.stilleben.dk

 

FET_Boligtendenser_Stol

iøjnefaldende

Barstolen, der er en videreudvikling fra, In Between Chair, kollektionen, og er smuk med sit markante og balancerede udseende.

www.andtradition.com

 

FET_Boligtendenser_Stemningsfyldt

Stemningsfyldt

Et udendørstæppe skaber automatisk masser af stemning på balkonen eller terrassen. Dette hedder Greca Green og er holdt i skønne sommerfarver.

www.tæppebutikken.dk

 

FET_Boligtendenser_Vovet

Vovet

Veloursofaen har fået et af de helt store comebacks på designscenen, og farveskalaen må gerne være lidt vovet. Såsom blå, grøn eller rød.

www.unoliving.com

 

FET_Boligtendenser_Smagfuld

Smagfuld 

Asiatisk inspireret pendant, der bringer tankerne mod varmere himmelstrøg.

www.gubi.dk

 

FET_Boligtendenser_Skulpturelt

Skulpturelt

Blandingsbatteriet har i dag mange forskellige udtryk. Dette har det passende navn, Bell, på grund af sit klokkeformede, og atypiske, udseende.

www.damixa.dk

 

FET_Boligtendenser_Lækkert

Lækkert 

Loungesættet er kommet for at blive. Muligheden for, at kunne skabe et indendørsmiljø udendørs på terrassen, er noget, der virkelig har vundet indpas.

 

www.jysk.dk

 

FET_Boligtendenser_Komfortabelt

Komfortabelt

Skøn klapsammen stol fra Bloomingville er holdt i original ”badehotel” stil. Denne egner sig perfekt til en tur på stranden eller under æbletræet i baghaven.

www.bloomingville.com

 

FET_Boligtendenser_Friskt-pust

Friskt pust

Reolsystemet, der kan styles så det passer lige ind i dit hjem. De brede og åbne hylder giver masser af muligheder for kreativitet.

www.hay.dk