10 af verdens dyreste køkkengadgets

,

Der findes køkkengrej, og så findes der køkkengadgets, og der er en verden til forskel! Måske budgettet ikke holder til 10 af slagsen, men man kan jo altid lade sig inspirere …

 

FET_Køkkengadgtes_8

Victoria Arduino Venus Century Espresso 

Verdens dyreste espressomaskine er selvfølgelig italiensk, men prisen kommer alligevel bagpå de fleste. $ 20.000 (eller 140.000 dkr.) må man af med, hvis man vil lave verdensklasse kaffe hver eneste morgen! Til gengæld er det måske også verdens smukkeste espressomaskine? Bedøm selv!

Se mere på www.victoriaarduino.com 

 

FET_Køkkengadgtes_4

Thermomix 

Indrømmet: Thermomix-maskinen er absolut ingen skønhed.
Alligevel må du slippe $1,400 (eller små 10.000 dkr.) for apperatet, der til gengæld lover at opfylde dine hedeste køkken-drømme! Thermomix er
nemlig – bogstavelig talt – en alt-i-én-maskine, der både blender, mixer, damper og vejer. Og så fungerer den også som food processor! Thermomix lover både kvalitet og multi-tasking i ét og samme produkt.

Se mere på denmark.thermomix.com 

 

FET_Køkkengadgtes_zwilling

Zwilling J.A. Henckels Damascus Chef’s Knife 

Du kender sikkert typen, der vil gå gennem ild og vand for sine køkkenknive. Med denne knivskarpe model fra Zwilling er der ikke noget at sige til, at man får et nærmest religiøst forhold til dem, for det er kvalitet af første skuffe! $1.000 (eller små 7.000 dkr.) koster den.

Se mere på www.zwilling.com

 

FET_Køkkengadgtes_3

Miele G5620 Cleansteel Dishwasher

Miele står for kvalitet: derfor kan man være sikker på, at denne elegante, minimalistiske opvaskemaskine lever op til kravene. For $ 2.227 (eller små 16.000 dkr.) kan den blive din! Bæredygtighed er en del af Mieles målsætning, så maskinen ser ikke blot smart ud – den er også miljøvenlig!

Se mere på www.miele.dk

 

FET_Køkkengadgtes_2

Sveid Custommade Corkscrew 

Hvad giver man vinelskeren, der har alt? En custommade proptrækker i 18 karat guld eller platin med indgraveret navn, selvfølgelig! Prisen starter på € 50.000 (hvad der svarer til 350.000 dkr.), men så kan man også selv vælge træsort. Man er desuden sikker på at ligge inde med et stykke værktøj, som ingen andre har, og det er jo tilfredsstillende i sig selv.

Se mere på www.sveid.com 

 

FET_Køkkengadgtes_12

Viking Ultra-Premium 500 Series Grill & Cart 

Hvis ikke du selv er det, kender du med garanti en vaskeægte grillentusiast, der ynder at grille året rundt! Han – eller hun – skal selvfølgelig have denne toplækre stålgrill fra Viking, der sikrer et festmåltid hver eneste gang! Fik vi nævnt, at apparatet også besidder en rotisseriefunktion, der gør, at du nemt kan grille dine egne kyllinger? Prisen er $ 9.000 (cirka små 63.000 dkr.).

Se mere på www.vikingrange.com 

 

FET_Køkkengadgtes_5

Modernist Cuisine: The Art & Science of Cooking 

Kunne dette være verdens dyreste kogebog? Svaret er ja. Hvis du har penge til at købe ingredienser, har du sandsynligvis også penge til at købe denne ultrasofistikerede bog, der rummer opskrifter og køkkengrej, som kan få selv den mest rutinerede kok til at svede! Bogen er nem at gå til, men koster den nette sum af $ 456 (cirka små 3.200 dkr.)

Se mere på www.modernistcuisine.com 

 

FET_Køkkengadgtes_10

Vitamix 5200 Deluxe 

Officielt kåret som den absolut bedste blender på markedet, så hvad venter du på? Vitamix er et dyrere bekendtskab end så mange andre blendere, men er du fan af friske smoothies, er den ganske enkelt uundværlig. Blenderens mange hastigheder gør det muligt at skabe forskellige teksturer: fra de fineste puréer til supper med bid i.

Se mere på www.vitamix.com 

 

FET_Køkkengadgtes_7

Mitsubishi Electric Japan Rice Cooker 

Risfanatiker eller ej, der er intet som perfekt kogte ris, som de laves i Japan! Det får du med denne elektriske, ekstravagante riskoger fra Mitsubishi, som endda kun er produceret af et enkelt stykke kulstof! Riskogeren koster dig $1.450 (cirka10.000 dkr.) og fås i forskellige farver.

Se mere på www.mitsubishielectric.com 

 

FET_Køkkengadgtes_e8f6bea7eba212f4f6403e3008577f6b

The Hammersmith Copper Casserole Pot 

Den er sandsynligvis ikke de $ 529 (cirka 3.700 dkr.) værd, hvis du ikke går særlig meget op i madlavning, men pæn ser den jo ud. Hammersmith er kendt for at lave verdensklasse-køkkengrej, og denne raffinerede kasserolle i kobber er ingen undtagelse. Kobber er et dyrt materiale, derfor prisen.

Se mere på www.brooklyncoppercookware.com