KREATIV HJEMMEKONTOR

Rigtig mange mennesker lægger ikke arbejdet fra sig, når de forlader kontoret. De fleste snupper et par timer derhjemme efter aftensmaden og efter, at ungerne er faldet til ro. Den perfekte arbejdskrog, hvor der er plads til kreativ udfoldelse, men hvor der samtidig også er orden i tingene, kan være en svært at opnå. Det er en balancegang mellem at have plads til kreativitet og at prøve grænser af – og stadig at have en organiseret arbejdsplads. Jeg har fundet en række funktionelle møbler og godt grej, der kan hjælpe på motivationen og kreativiteten.

 

FET_Bungalow_Design_andtradition_2016_3

 

Stol

Jaime Hayon har designet Catch Chair til andtradition. Snupper du den superlækre stol med drejestel glemmer du næsten, at du arbejder. Siddekomforten er helt i top og passer perfekt til ethvert skrivebord.

www.andtradition.com 

 

FET_Bungalow_Design_Playtype_Image_0292-2

 

Aftenkaffen

Det kan være nødvendigt med et lille koffein kick ud på de sene aftentimer. Sæt tempo på arbejdet med Beat mugs fra Playtype.

www.playtype.com 

 

FET_Bungalow_Design_stack

 

Notesbøger

Gode gamle håndskrevne noter kræver ordentlig notesbøger, som også tåler at blive taget frem til mødet dagen efter.

www.kartotekcph.dk

 

FET_Bungalow_Design_Fugato Misty Blue 5_High resolution JPG_271275

 

Lyd

Kähler udfordrer igen de kreative rammer for keramik og design med lanceringen af Fugato – en trådløs højttaler, der på ukonventionel vis forener god lyd med æstetik. Spil dine favorit playlister direkte fra din iPhone via Fugato.

www.kahlerdesign.com

 

FET_Bungalow_Design_bordeux_opslag_2spade_Master

 

Opslagstavle

Anderledes og smuk opslagstavle fra danske PleaseWaitToBeSeated til alle dine tanker og noter, så de ikke ligger og fylder på skrivebordet. Designet af det danske designteam, All The Way To Paris. Nouveau Pin er produceret i stof og ramme i enten messing eller sort stål.

www.pleasewaittobeseated.dk

 

FET_Bungalow_Design_Desk - Lifestyle 2

 

Skrivebord

Emil Thorup er mere end bare et ansigt på tv, han har på meget kort tid skabt et møbelempire fyldt med lækkerier. Skrivebordets helt stramme design består af en bordplade i tre store stykker poleret, grøn marmor, der hviler i en slank ramme på et sort stel. Masser af plads til store armbevægelser.

www.handvark.com

 

……………………………………………………………………………………………………………………………….

FET_Bungalow_Portræt_Allan Torp
Blogger, Allan Torp, Bungalow5

Hvad er Bungalow5.dk?

Bungalow5 er den primære danske blog for dem, der brænder for indretning og design i alle dets former og for dem, der søger inspiration og unikke måder til at indrette det moderne, rolige og stilfulde hjem. 

www.bungalow5.dk 

……………………………………………………………………………………………………………………………….