Mad & design – Hånd i hånd!

,

Spredt udover hele det danske sommerland, findes der et væld af lækre restauranter, hvor ikke kun mad og vin er i højsædet, men hvor indretningen er prioriteret, for at gæsterne skal få den fuldkomne perfekte middagsoplevelse. Designbloggeren fra Bungalow5 Allan Torp har valgt de bedste af de bedste, hvor mad, vin og indretning er helt perfekt.

 

 

Kadeau, Bornholm, Marie Louise Munkegaard; Photographer; Copenhagen; Denmark

 

Kadeau Bornholm

Kadeau byder sine tilrejsende gæster på en hæsblæsende smagssafari gennem alt, hvad lokalområdet kan tilbyde. Udover en mesterlig madoplevelse får du den bedste beliggenhed og atmosfære med en gennemført enkel nordisk indretning.
www.kadeau.dk

 

Contact info: Mikkel Andreas Jensen Sdr. Boulevard 78, 1.th DK-5000 Odense C Denmark +45 61 83 38 39

 

Stedsans

På toppen af en gammel bygning i udkanten af Østerbro finder du den kæmpemæssige have og midt i det hele, et stort drivhus – her er dækket op med lækkert design mellem tomat og agurkeplanter.
www.cleansimplelocal.com 

 

FET_Liebhaverboligen_Bungalow5_Design_Amass

 

Amass

Amass ligger i det gamle B&W-værft på Refshaleøen med en fantastisk udsigt ind over København. Det store rå lokale er indrettet med møbler fra Gubi og med graffiti på væggene. Menuen dikteres af sæsonerne.
www.amassrestaurant.com 

 

FET_Liebhaverboligen_Bungalow5_Design_MadMadMadBodeaga

 

Mad Mad Madbodega

Både på mad- og  indretningssiden er der smæk på hele smagspaletten, og serveringerne er gavmilde. En aften på MadMad MadBodega er en kreativ madoplevelse i lækre omgivelser, der smager af alt muligt andet end økofrelst ferskhed.
www.madmadmadbodega.com 

 

FET_Liebhaverboligen_Bungalow5_Design_Feast

 

Feast

Feast er ikke en helt almindelig restaurant, nærmere en pop-up madoplevelse.
Feast er fællesspisning i midten af København, hvor de traditionelle traditioner, der forbindes med mad og fællesskab, fejres. Omdrejningspunktet for Feast er enkelhed og kærlighed til mad og lækkert design.
www.shop.bungalow5.dk 

 

FET_Liebhaverboligen_Bungalow5_Design_Bæst

 

Bæst

Bæst ligger side om side med Empire Bio og favorit caféen Mirabelle.
Bæst er selvforsynende med eget luksusbageri, friskostmejeri og en imponerende produktion af milde, men komplekse salumi af lokalt kød fra glade dyr.
Bæst er lige dele fokus på kød, økologi og etik – krydret med indretning i top.
www.baest.dk

 

……………………………………………………………………………………………………………………………….

 

FET_Allan Torp_Bungalow5

Hvad er Bungalow5.dk?

Bungalow5 er den primære danske blog for dem, der brænder for indretning og design i alle dets former, og for dem, der søger inspiration og unikke måder til at indrette det moderne, rolige og stilfulde hjem. 

Blogger, Allan Torp,
Bungalow5

www.bungalow5.dk 

 

……………………………………………………………………………………………………………………………….