Mandesager

GEARET & GREJET – Mandesager er udelukkende til rigtige mænd, der ikke gider chic og nuttet brugskunst, sødsuppe-interiør og romantiske loppefund. Gearet og grejet skal ind i boligen … Se mere på mandesager.dk

 

FET_Vesaro-195_1

RIGTIG RACING I STUEN
VESARO 195

Hvis du kender de vilde racing-rigs fra Vesaro, ved du også udmærket godt, at de laver nogle af de sygeste køresimulatorer på planeten, og nu er Vesaro klar med en ny udgave, som de ganske enkelt kalder 195. Det er seriøs hardware. Navnet 195 kommer fra det simple, men helt fantastiske faktum, at simulatoren har hele 195 tommer skærme at lege med i form af tre styks 65 tommer kurvede displays, mens der selvfølgelig også er et 5.1 THX-lydsystem og selve rammen med hydrauliske pumper til at give 15 cm. frigang til at simulere en rigtig køretur. Du bliver altså rystet godt og grundigt rundt, og så er det jo bare ekstra fedt, at al den skærmplads sikrer et udsyn til biler i størrelsesforholdet 1:1. Det bliver ikke mere virkeligt – medmindre du sidder i en rigtig bil.

www.vesaro.com

 

FET_U-Boat-Worx-HP-Sport-Sub-2

HAVETS FERRARI
U-BOAT WORX HP SPORT SUB 2

Når ubåden bliver kaldt en undervands-Ferrari, ved du, at du er godt sejlende i havets dyb. U-Boat Worx HP Sport Sub 2 skyder godt nok kun 6 km/t, men der er selvfølgelige den røde lakering til at lede tankerne hen i Ferrari-territorie, mens selve blærerøvsværdien i at have sin egen ubåd selvfølgelig også er ret italiano-agtigt. Især hvis du har en superyacht til at transportere skidtet ud på det åbne hav. U-Boat Worx HP Sport Sub 2 er et eksklusivt stykke legetøj, og der er plads til to personer ad gangen, der får fornøjelsen af en pokkers god udsigt ned til 100 meter under vandoverfladen, hvor de styrer showet med lirede joysticks. Og hvem ved, måske finder du en skjult skat på havbunden.

www.uboatworx.com

 

FET_Ariete-hot-dog-maskine

HURTIGE HOT-DOGS
ARIETE HOT-DOG MASKINE

Hvad er bedre end en hot-dog? To hot-dogs. Og den her maskine leverer to styks indianere med sidevogne på kun et par minutter, for du kommer simpelthen bare pølser og brød i maskinen, og så sørger den helt automatisk for at riste og opvarme ingredienserne, så du bare skal leverer dressingen. Det bliver ikke meget nemmere. Sådan en frækkert passer jo perfekt de fleste steder, og Ariete hot-dog maskine er desuden udstyret med et retro-look, så du ikke skal glo på et industri-monster, men i stedet bare kan koncentrere dig om at spise. Gad vidst, hvor mange hot-dogs der egentlig er plads til i maven?

www.elgiganten.dk

 

FET_PorscheChromaType301

SPEEDEREN I BUND I KØKKENET
PORSCHE CHROMA TYPE 301

Hvis du synes, en Porsche er knivskarp på asfalten, vil du sikkert også sætte pris på de samme kvaliteter i køkkenet, og det kan du med de her knive. Porsche Chroma Type 301 er designet af selveste Ferdinand Porsche og fremstillet af den japanske mesterknivsmed Tomisaburo Uehara, og de skarpe redskaber er desuden blevet kåret til vinder i en test af det britiske Restaurant Magazine, så det er ikke bare nogle opreklameret udstyr – det virker virkelig. Knivserien dækker de fleste varianter til køkkenet, så der er frit valg for at kaste dig ud i hele molevitten eller nøjes med at opbygge samlingen stille og roligt.

www.chroma-cutlery.com

 

FET_Toolbox-Fridge_1

KØLIGT ARBEJDE
TOOLBOX FRIDGE

Det er enten et værktøjsskab med kolde drikkevarer eller et køleskab med værktøj, men Toolbox Fridge er 100% sikkert genial at have stående på værkstedet. Især når det er weekend. Her har du nemlig plads til det mest nødvendige værktøj i skufferne, mens der er nedkølende væsker gemt bag lågen, så du ikke behøver at rende forvildet rundt efter drikkevarer eller nøjes med lunke forfriskninger, når du arbejder, og selve skabet er desuden indrettet med LED-lys, hvis du arbejder rigtigt sent. Men det smarteste er måske, at det bare ligner et almindeligt værktøjsskab, så dine kolde øl og sodavand er i sikkerhed for tørstige tyveknægte.

www.frontgate.com

 

FET_Glenlivet-Nadurra-Dram-Chair_1

WHISKY-STOLEN
GLENLIVET NADURRA DRAM CHAIR

Enhver mand fortjener en god siddeplads, og det bliver ikke meget bedre end Glenlivet Nadurra Dram Chair. Det er en klasse-stol. Her får du et håndlavet mesterværk af kobber, læder og det samme egetræ, Glenlivet bruger til at lagre deres whisky, hvor armlænene er forsynede med holdere til en god flaske whisky og et glas til at nyde de fine dråber. For pokker, hvor ser den lækker ud.

www.theglenlivet.com

 

FET_Clawhammer-Co.-The-BeamBox

HVAD SIGER TRÆET?
CLAWHAMMER CO. THE BEAMBOX

Hvis træ kunne tale, ville det ikke sige Gori – det ville spille musik. I hvert fald hvis træet har et indbygget lydsystem, og det har The BeamBox fra Clawhammer Co., for hver højtaler er lavet af gammelt tømmer fra nedlagte lader, så du får et virkelig gennemført møbel til indretningen, der samtidig kan fyre op for tonerne med dobbelte 4 tommer enheder. Det ser ret genialt ud. Musikken kommer i øvrigt ud gennem siderne af bjælken, og du kan maksimalt klemme 80 Watt ud af kassen, og selvom det ikke er en voldsom effekt, er det stadig en stabil blanding af ydelse og design.

www.clawhammerco.com

 

FET_Breitling-Chronospace-Military

STYR PÅ TIDEN
BREITLING CHRONOSPACE MILITARY

Sort er det nye sort, og hvis du synes, det lyder helt sort, har du fuldstændigt ret. Det findes nemlig ikke noget, der kan erstatte et godt gammeldags sort design, og hvis du skulle være i tvivl, kan du bare tage et nærmere kig på Breitling Chronospace Military. Det holder. Breitling har godt nok peppet det mørke ydre op med lidt detaljer, men du skal jo også være i stand til at aflæse tiden, som takket være et SuperQuartz urværk er i stand til at gengive 1/100 af et sekund. Timing er nemlig alt, og med det her ur, kan du sørge for, at det også ser knivskarpt ud at holde styr på tiden.

www.breitling.com

 

FET_Montana-Sound-Unit

LYD I MØBLERNE
MONTANA SOUND UNIT

Møblerne fra Montana er ikke bare lækkerier for dine øjne. De forkæler også ørerne. Montana Sound Unit har nemlig et indbygget lydsystem med 2 x 100 Watt højtalere og trådløst anlæg med AirPlay direkte i reolen, og du kan konfigurere det hele med størrelse og farver, så det passer perfekt ind i stuen. Du kan også forbinde TV’et til anlægget med et HDMI-kabel og få enorm lyd fra stuealteret uden at proppe kæmpe kasser ind i mikset, og det beviser jo bare, at less is more.

www.montana.dk