Nyheder fra Ifö

20131025_IFO_Stor_Modell_2 copy

Ifö Sense kommer i 5 skandinaviske farver og en række forskellige varianter.

20131025_IFO_Stor5_24382 copy

De nye serier passer sammen med andre Ifö-serier, så du kan skabe det komplette baderumsmiljø. Her håndvaskserien Ifö Sign.

du

En række af Ifö Sense underskabene leveres som komplette møbelpakker, så de er lige til at hænge op med de justerbare ophængningsbeslag.

li

Ifö Option spejl OSPN og Ifö Option lysarmatur LED – et tyndt og svævende lysarmatur i aluminium.

De nye serier Ifö Sense og Ifö Option indeholder en række innovative og fleksible løsninger til badeværelset. Det stilrene og funktionelle design gør det muligt at indrette dig helt efter din egen smag.

Ifö har i mange år været et af danskernes foretrukne brands, når det gælder indretning af badeværelset. Især det stilrene design og den skandinaviske sans for funktionalitet tiltaler de danske forbrugere. Netop nu lancerer Ifö to nye serier, der gør det både enklere og mere fleksibelt at indrette sig: Ifö Sense og Ifö Option.

Ifö Sense med push-open

Ifö Sense er en serie af badeværelsesmøbler med bl.a. underskabe, overskabe og højskabe i 5 moderne, skandinaviske farver.

Underskabene fås i ni forskellige varianter, som bl.a. kan kombineres med store og små Ifö Sign håndvaske. Skabene fremstilles alle med praktiske soft-close-lukkende skuffer, og flere af modellerne leveres med en indretningspakke, der sikrer en optimal indretning. Underskabene kan frit kombineres med de matchende overskabe og højskabe.

Med Ifö Sense får du med andre ord frie hænder til at indrette dig, som du har lyst. Du har også i helt bogstavelig forstand frie hænder, fordi skabene kan leveres med den nye push open-teknik, hvor et blødt tryk er nok til at åbne skabene. Push-open funktionen er standard på overskabe og højskabe, men skal bestilles separat til underskabe. Overskabene har desuden et udtag nederst på lågen, som kan anvendes til åbning. Du kan endda vælge at sætte de tilhørende, elegante aluminiumsgreb på, hvis du foretrækker det.

LED-løsninger med Ifö Option

Ifö Option er en serie af helt nye spejle, spejlskabe og belysningsløsninger med LED. Navnet siger egentligt det hele: Der er nemlig en hel del muligheder i serien, der er designet, så den matcher alle Ifös møbelserier. Spejlskabene fremstilles derfor også i de samme farver som Ifö Sense.

Prikken over i’et er de nye Ifö Option belysningsarmaturer med LED-pærer. LED er på mange måder fremtidens lyskilde, fordi der er tale om en energibesparende og langtidsholdbar lyskilde, der oven i købet giver fuld lysstyrke, i det øjeblik lyset tændes. Samtidig fylder LED minimalt, og det betyder også, at man har kunnet designe Ifö Option-elementerne meget tynde, hvilket giver badeværelset et moderne og meget let indtryk.

Se mere om Ifö Sense og Ifö Option på www.ifo.dk eller besøg en af de mange forhandlere af Ifö.