At bade sig i skønhed

unidrain

At gøre morgenbadet ikke bare til en fysisk, men også til en æstetisk nydelse har været en mission for Uni-drain gennem virksomhedens ti år på det danske marked. Nyeste skud på det lækre design er brusevægge i serien GlassLine. Både for badeværelsets design og for håndværkeren, der skulle montere det, har det været uhensigtsmæssigt, at man skulle købe de forskellige dele til den nye bruseniche hos forskellige leverandører og få dem til at passe sammen. Derfor har Unidrain besluttet at levere godt design af alle elementer.

Komplet design

– Det handler om, at alle elementer i brusenichen er gennemtænkt så design- et skaber en følelse af velvære, forklarer marketingchef Thomas Skov Simonsen. – Senere i år kan vi endog præsentere en serie af brusebunde, så udvalget bliver komplet.

Design og funktionalitet

GlassLine kombinerer godt design med høj funktionalitet. Væggene findes i fire forskellige designs, der alle har det til fælles, at de monteres i gulvet i en tætsluttende stålskinne uden synlige skruer og tilsvarende mod væggen, fleksibelt højre eller venstre. Det giver en sammenhængende, vandtæt løsning og et smukt helhedsindtryk.

www.unidrain.dk