Sommer i haven

DSC_0218

Eksotisk skygge

Til sommerens virkelig varme dage, hvor vi slapper af under skyggefulde parasoller med bare tæer og kolde drinks. Den smukt buede, indonesiske parasol er eventyrligt dekoreret med kvaster, perler og små klokker. Et naturprodukt i lærred og bambus fra hammershave.dk til højsommeren i Danmark. Pris 1.490,-

www.hammershave.dk

 

Havestol-Ilva

Blå note

Penselstrøg af lyseblå, himmelblå, turkisblå, petroleumsblå, natblå og kongeblå giver boligen og haven et friskt pust og en stemning af vind, sol og vand. Click havestol i petrol, plast lameller, bambus armlæn, stålgrå metal stel, H79 x B61 cm. Pris 1.099,-

www.ilva.dk

 

Den-orange-karma-sneaker

Karma i haven!

Savner du lidt god karma i haven? Hummels nyeste sneaker er noget så sjældent som et kærlighedsbarn imellem en musikfestival og et tøjfirma – nemlig denne sommers ”Den Orange Karma Sneaker”.

Hummels klassiske sneaker er udført i Roskilde Festivals karakteristiske, orange farve, og dermed har man ikke alene skabt et iøjnefaldende design – det er også en sneaker med indbygget karmafunktion. De koster 500,- og for hvert par der sælges, går 95,-til musik- og sportsprojekter på danske asylcentre i hele landet.

www.orangekarma.com

 

Jumbo_Joe

Familien Joe

Webers lille og populære Smokey Joe har fået en storebror – han hedder Jumbo Joe og er en lav kuglegrill med en diameter på 47 cm. Oplagt til den hurtige grillfest omkring havebordet eller som ledsager på sommerudflugten i det grønne.

Pris 899,-

www.webergrill.dk