Mandesager

Sager udelukkende til rigtige mænd, der ikke gider chic og nuttet brugskunst, sødsuppe-interiør og romantiske loppefund. Gearet og grejet skal ind i boligen!
– Se mere på mandesager.dk

 

FET_Mandesager_Rainpal

FET_Mandesager_Rainpal_1

Vinduesvisker til hjelmen
RAINPAL

Regnvejr er ikke de fedeste forhold til en køretur på motorcyklen. Det ændrer alligevel ikke ved, at det regner en del her i Danmark, så der er desværre ingen genvej udenom de våde forhold, men med en Rainpal kan du da i det mindste se noget, når den tohjulede skøjter rundt på det glatte underlag. Det er nemlig i al sin simpelhed en vinduesvisker til hjelmens visir, som du styrer med knapper på styret, og det er lige så simpelt, som det er genialt.

Rainpal.co.uk

 

……………………………………………………………………………………………………………………………….

 

FET_Mandesager_Zero-Scooter

 

SegVesp
ZERO SCOOTER

Hvis en Segway og en Vespa parrede sig, ville det her være afkommet. Så må du selv forestille dig, hvilket af de to transportmidler, der er manden i det forhold, men vi hælder umiddelbart til Vespaen, for der er lidt for meget løse håndled over en Segway. Afkommet er der til gengæld ikke så meget i vejen med. Det ligner et sjovt legetøj. Teknikken kommer også fra NineBot, der jo laver Segway, så det er egentlig bare stylingen, som banker den op i højeste gear.

Belybel.com

 

……………………………………………………………………………………………………………………………….

 

FET_Mandesager_Sherp-ATV

 

Russisk legetøj til land og vand
SHERP ATV

Det kan godt være, at det her ligner et fjollet køretøj, men når du smider speederen i bund, er det seriøsitet hele vejen igennem. Den russiske Sherp ATV er nemlig udstyret med enorme oppustelige hjul og en 44 hestekræfters Kubota V1505 firecylindret dieselmotor, der snildt forcerer 60 centimeter høje forhindringer og endda er i stand til at sejle på vandet. Det er en seriøst sjov ATV.

Sherp.ru

 

……………………………………………………………………………………………………………………………….

 

FET_Mandesager_Schwinge-Yachts-Tetrahedron-Super-Yacht

 

Yacht med kant
SCHWINGE YACHTS TETRAHEDRON SUPER YACHT

Wow, du ville sgu nok glo en del, hvis den her båd pludselig kom sejlende forbi. Men indtil videre er Schwinge Yachts Tetrahedron Super Yacht altså kun på tegnebrættet, og det er måske en god idé at lade den blive der lidt endnu, for verden er nok ikke klar til at se sådan et rumskib på verdenshavene – endnu, i hvert fald. Det gør dog ikke skuden mindre imponerende. Den sejlende pyramide klarer 70 km/t på vandet, og alt det hårde arbejde kommer fra et skrog kaldet HYSWAS (Hydrofoil Small Waterplane Area Ship), der befinder sig nede i vandet, så resten af skibet ser ud til at svæve oppe i luften. Om ikke andet, så er det pissegodt tænkt, og der er sikkert en milliardær derude, der slikker sig om munden ved tanken om at blære sig overfor de rige venner med den her super yacht.

Schwinge.co.uk

 

……………………………………………………………………………………………………………………………….

 

FET_Mandesager_Morgan-EV3

 

Moderne klassiker
MORGAN EV3

Jaja, der kommer ingen larm fra motoren i den her Morgan, for det er firmaets første forsøg med en elektrisk bil, men det gør heller ikke så meget. Det ligner stadig et fedt legetøj. Og når du så desuden får klassiske Morgan-dyder som et chassis af asketræ og et elegant design som supplement til de elektriske kræfter med en tid fra 0-100 km/t på under 9 sekunder og en topfart på lige knap 150 km/t, er resultatat et fedt miks mellem nyt og gammelt. Prisen.

Morgan-motor.co.uk

 

……………………………………………………………………………………………………………………………….

 

FET_Mandesager_Evo-43

FET_Mandesager_LARTE-Design-V-Class-Black-Crystal_1

 

Transformers-båden
EVO 43

Ja tak hr. kaptajn, livet er ikke så tosset ombord på den her båd. Bikinipigerne må du godt nok selv levere, men det er vel heller ikke noget problem, og så kan du til gengæld tage dem med på en sej sejltur på Evo 43, der er en 13 meter lang Transformers-speedbåd, som med et tryk på en knap forvandler dækket til en 25 kvadratmeter stor legeplads med solsenge og masser af plads til sjov på vandet. Det er et ret fedt trick. Så er der selvfølgelig de andre detaljer med træ, læder og glas, mens du også får en fladskærm fra B&O til at sørge for underholdningen under dæk, hvis festen på et eller andet tidspunkt rykker under bæltestedet. Og det gør den jo altid på et eller andet tidspunkt.

Blueiceboats.it

 

……………………………………………………………………………………………………………………………….

 

FET_Mandesager_1990-Riva-Ferrari-32_1

 

Ferraris superbil til havet
RIVA FERRARI 32

Ferrari leverer ikke bare vildskab til asfalten – de tæsker også løs på vandet. I 1990 gik de sammen med italienske Riva om at lave en sejlende superbil, og resultatet var Riva Ferrari 32. Den er ret lækker på sådan en retro måde. Den er også ret eksklusiv, for der blev kun lavet 30 eksemplarer, som alle oser af Ferrari med rød maling og det gule logo, mens du desuden får to styks V8 Vulcano 400-motorer med 390 hestekræfter hver, der er nok til at skyde den lige over 100 km/t. Og modsat de firehjulede Ferrarier, er der en kabine med en stor dobbeltseng under dæk på den her blærerøvs-båd, så du har et sted at underholde alle de damer, den uden tvivl tiltrækker.

Rmsothebys.com

 

……………………………………………………………………………………………………………………………….

 

FET_Mandesager_Rand-Picnic-Boat_1

 

Hygge-båden
RAND PICNIC BOAT

En båd er måske ikke det mest praktiske sted til en picnic, men det er helt sikkert et af de fedeste steder, og nu hjælper Rand med det praktiske med deres Picnic Boat. Den er nemlig udstyret med et picnicbord til mad og drikkevarer. I bliver heller ikke forstyrret af motorlarm, mens i tøffer afsted, for båden er udstyret med en elektrisk motor, der klarer en topfart på 35 km/t i 16 timer. Jaja, det er ikke nogen speedbåd, men det er heller ikke meningen, for den er lavet til hygge.

Randboats.com

 

……………………………………………………………………………………………………………………………….

 

FET_Mandesager_Bugatti-Chiron_1

 

Verdens hurtigste hyperbil?
BUGATTI CHIRON

Bugattis nye frækkert er guf, der hører hjemme på væggen i drengeværelset – eller i fars garage, hvis far er milliardær. Det er også noget af en tung arv, den nye Chiron skal løfte fra den “gamle” Veyron, men den har også ammunitionen i orden. Chiron er for eksempel verdens første produktionsbil med 1.500 hestekræfter, der kommer fra en pumpet 8,0 liters W16-motor, der desuden yder et moment på 1.600 Nm og skyder superslæden fra 0-100 km/t på 2,5 sekunder og først stopper ved 420 km/t. Der stopper begrænseren i hvert fald festen, men Bugatti siger selv, at den kan køre langt hurtigere, og mon ikke, de snart beviser det på banen ved at gå efter en ny verdensrekord.  Det gjorde Veyron jo, da den lige var blevet præsenteret.

Bugatti.com