Jul i Gammelby – på Folketeatret

Kom med til ”Jul i Gammelby” på Folketeatret, hvor det emmer af julehygge, når sneen daler, nisserne driller og komfuret ”eksplomberer”, mens det oser af stemning fra barndommens jul. Der er bare den krølle på kræmmerhuset, at byens købmand ikke vil holde jul, før det gode skib Håbet er sikkert i havn. Så hans børn, Mads og Mette, slår sig sammen med et par rigtige drillenisser for at få borgmesteren i julehumør. Det skulle jo gerne ende med, at de fik lov til at få sådan et pyntet grantræ, som Kresten Kræmmer har set ude i den store verden. Folketeatrets version af den populære fortælling, der første gang så dagens lys på tv i 1979, har spillet for forventningsfulde børn og deres voksne adskillige gange, og spreder i år julestemning fra 18. november til 23. december. En læser kan vinde 4 billetter til en valgfri dato (forbehold for udsolgt) og sprede julestemning i familien. Værdi 1.200 kr. 

Spørgsmål: Hvornår er der premiere på ”Jul i Gammelby” på Folketeatret?

  Dit svar

  Navn (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnummer (skal udfyldes

  Mobilnummer (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)