Flyvende yoga er landet på Strandvejen i Hellerup

yoga

Yogafactory åbner på Strandvejen i Hellerup som det første studie i Danmark med den nye og sjove yogaform Unnata® Aerial Yoga.

I Unnata® Aerial Yoga svæver man i en hængekøje lidt a la artisterne hos ‘Cirque du Soleil’

’Denne nye yogaform, direkte fra New York, giver en helt ny dimension inden for yoga, som gør det muligt at komme dybere ind i stillingerne, hvilket øger kroppens styrke og smidighed’ siger Kristina Babette Larsen, Danmarks første Unnata® Aerial Yoga lærer og medejer af Yogafactory.

‘Hellerup har manglet et yogastudio der kan det hele. Hos Yogafactory har vi samlet de klassiske yogaformer, og krydret det med noget nyt og unikt; en svævende yoga, hvor man bruger en særlig type hængekøje. ’Det er sjovt og udfordrende, og understøtter på bedste vis de klassiske yogaformer.’ Udtaler den anden medejer af Yogafactory, Charlotte Axel.

Yogafactory tilbyder nogle af Danmarks bedste yogalærere, som fra 1. november er klar til at give danskerne, i alle aldersgrupper, trænede og utrænede, mulighed for at arbejde med såvel ydre som indre styrke.

Første prøvetime er altid gratis.

www.yogafactory.eu