Klassiske gulve med et moderne tvist

 

 

Hos Øbel’s Gulv Snedkeri på Bernstoffsvej 67 tilbyder de eksklusive trægulve, der med sit smukke og tidløse udtryk passer perfekt til den moderne bolig.     

Det er centralt for Øbels’s Gulv Snedkeri, at de er tro mod traditioner samtidig med, at deres arbejde har et moderne tvist. De formår i samarbejde med arkitekt, designer og ikke mindst bygherre at indpasse trægulvene i nutidens indretning, hvor kvalitet, holdbarhed og flot design er nøgleord. ”Vi bestræber os på at udføre vores arbejde, så der er harmoni mellem det moderne og klassiske udtryk. På den måde evner trægulvene at indgå i et tidløst sammenspil med resten af boligens interiør,” siger Carsten Øbel, indehaver af Øbel’s Gulv Snedkeri.        

De kan blandt andet tilbyde eksklusive trægulvløsninger som parketgulve med sildeben i flere mønstre med ilagt træ, messing eller kobber, forskellige træsorter som røget eg, ask og valnød samt diverse overflader og dimensioner. Bag det hele ligger der altid et stykke klassisk og elegant håndværk som overfræsninger, cnc skæringer m.m.   

”Vi står simpelt hen og arbejder med træet, når vi lægger gulvene og laver gerne specielle tilpasninger og skæringer, som vi ved, er blevet meget populært i de seneste år. Det er tydeligt at mærke, at vores begejstring for det gode gamle kvalitetshåndværk også findes hos vores kunder, som er vilde med den frugtbare blanding af et moderne og klassisk udtryk. Folk værdsætter kvaliteten af gulvene, som passer godt til den type boliger og villaer, der er så mange af i området nord for København. Gulvene harmonerer flot med eksempelvis ægte tæpper, messing og mange andre materialer,” fortæller Carsten Øbel 

 

Fremstiller gulve efter kundernes ønsker
At Øbel’s fremstiller sine gulve efter kundernes ønsker, betyder, at de fremstiller de mange forskellige gulve på specialmål alt efter geometrien i rummet eller efter funktionen i rummet. ”Vi kan skræddersy gulvene efter, om de eksempelvis skal ligge i en stor spisestue, hall eller køkkenalrum. Samtidig har vi en stor vifte af behandlingsmåder inden for pigmentering, indfarvning og bejdsning. Det handler om at lave alt så kundetilpasset som muligt, selvfølgelig med øje for, at der er en økonomisk ramme, vi skal holde os indenfor. Det, som blandt andet kendetegner os, er, at vi kan gå ud over standardrammerne på sildeben og planker,” siger Carsten Øbel, der tilføjer, at de producerer, køber og lægger gulvene, så de laver alt lige fra skov til hjem. ”Når man køber hele pakken hos os, får man derfor en enorm tryghed. Vi har stor respekt for træet, og vi arbejder ud fra tanken om at finde det bedste frem i det træ, vi står med. Det forpligter at stå for det hele, men vi tager meget gerne det store ansvar på vores skuldre. Samtidig kan man selvfølgelig også bare købe gulvet her og få sine egne håndværkere til at lægge det,” pointerer han.   

Respekt for træ
Uanset om man vælger en minimalistisk eller klassisk gulvløsning hos Øbel’s, får man altid en løsning med respekt for træ som en bæredygtig og genanvendelig ressource, understreger Carsten Øbel: ”Vi har et bredt sortiment, og vi tilbyder gulve i alle afskygninger. Har man nogle specielle ønsker, er vi fleksible og skræddersyer gulve ud fra de forskellige ønsker. Man er altid velkommen til at kigge forbi i vores showroom på Bernstoffsvej 67 i Hellerup. Her kan man se de forskellige træsorter og få et indblik i de forskellige gulve,” slutter Carsten Øbel 

Øbel’s Gulv Snedkeri, Bernstorffsvej 67, 2900 Hellerup, tlf.: 26 37 18 77 

https://www.obelsgulv.dk/