”Store forandringer for få penge”

Trænger dit hjem til en makeover? Louise Lönborg fra Lönborg Design specialiserer sig i indretning, styling og scenografi, og kan forvandle ethvert rum til et helt nyt univers  – for få penge.

 

FET_Loenborg_Design_Louise29

 

Hvad enten boligen skal have et  ”ansigtsløft”  eller skal sælges, skal det gøres med professionalisme og et skarpt øje for indretning og detaljer. Det er her,  Louise Lönborg kommer ind i billedet, for hun har nemlig i en årrække beskæftiget sig med boligstyling for både virksomheder og private. ”Jeg lytter altid til, hvad kunden har af ønsker og ideer, eller også finder vi i fælleskab frem til det helt rette look for relativt få midler,” fortæller Louise og fortsætter; ”Selvom kunden ønsker en helt ny stil, kan det ofte  gøres ved at genbruge mange af de eksisterende møbler, og det er også en meget budgetvenlig måde at gøre det på. Jeg vejleder både om møbler, farvevalg, indretning og belysning samt laver forslag til mindre ombygninger”.

Hos Lönborg Design får man som kunde en personlig behandling. Det gælder ikke mindst når boligen skal sælges, for Louise Lönborg samarbejder med flere lokale ejendomsmæglere blandt andet Nybolig Lyngby, som dermed både kendskab til – og interesse for – området. Sammen med en fotograf skaber hun de mest præsentable rammer for boligen, og hun samarbejder ligeledes med håndværkere, såfremt det er nødvendigt.

 

Erfaring som scenograf 

”At jeg er uddannet dekoratør, og siden 2001 har arbejdet som rekvisitør og scenograf i filmbranchen, har tilført en ekstra dimension til mit arbejde. Det betyder, at jeg  hurtigt kan danne mig et overblik over boligens mange muligheder. Udover det har jeg et godt samarbejde med mange møbelfirmaer, så jeg altid kan tilbyde mine kunder fordelagtige priser,” fortæller Louise. Hun lægger samtidig vægt på, at man som kunde får meget for pengene. Kunderne bliver ofte overrasket over, hvor store resultater der kan skabes for et relativt lille budget, især når der lige pludselig bliver vendt op og ned på møblementet kombineret med blot få nyanskaffelser. Og som Louise påpeger; ”Det er charmen ved det hele. Her er der plads til nytænkning og kreative idéer.”

 

FET_Loenborg_Design_Sanne08

“Det var meget værdifuldt for mig at bruge Louise Lönborg i forbindelse med indretning af min lejlighed. Navnlig sofaen hun designede til stuen er et stort hit. Med sin faglighed hjalp Louise mig med at træffe nogle fantastiske, valg som jeg ikke selv havde fundet på – bla den støvede grønne farve til sofaen.” Sanne Kjær, Holte.

 

FET_Loenborg_Design_Louise32

FET_Loenborg_Design_LOU-FOTO

Louise Lönborg
kan kontaktes på telefon 2099 4225
Se mere på www.loenborgdesign.dk