Louisiana Literature Festival 2023

Louisiana Literature Festival 2023

Louisiana Literature Festival 2023 er fire dage med litteratur på programmet. Her kan du opleve oplæsninger, interviews, lydture, koncerter og performances med danske og internationale navne på Louisiana Museum of Modern Art. I år finder festivalen sted d. 17.- 20. august i det smukke område ved Humlebæk. Udover at samle forfattere på scenen byder festivalen også på litterære events, performance og musik.

Blandt deltagerne er den litterære verdensstjernen Haruki Murakami på programmet. Den japanske forfatter er kendt for sine romaner med mystiske og hverdagslige elementer i en blanding af vestlig og japansk kultur. Som for eksempel ‘Norwegian Wood’ fra 1987.

  • Dato: Den 17.-20. august
  • Tid. Fra kl. 11:00
  • Sted: Koncertsalen, Skulpturparken mm
  • Pris: Gratis, når entré til museet er betalt