Kildemarked Tisvilde

Kildemarked Tisvilde

Som traditionen byder, er der den første weekend i august Kildemarked ved Sandflugtsmonumentet i Tisvilde. Her kan man se på kunst og kunsthåndværk i over 80 boder med spændende, smukke og fristende ting. Kildemarked ligger tæt på Helene kilde, der en hellig kilde. For hundreder af år siden valfartede folk til Tisvilde for at drikke af det helbredende i kilden. Tæt ved opstod Kildemarkedet, som ophørte i 1920´erne, men som blev genoptaget i starten af 1990´erne.

Det byder i dag på arbejdende værksteder og børneboder med sjove udfordringer. Musik af enhver art og underholdning for store og små, boder med lækker mad og drikke.

  • Dato: Den 5. og 6. august
  • Tid. Lørdag fra kl. 12:00-18.00, søndag fra 10.00-16.00.
  • Sted: Ved Sandflugts monumentet
  • Pris: Gratis.