Folkely Festival Hundested

Folkely Festival Hundested

Musik, talks og kunst går hånd i hånd og danner rammen om den nye Folkely Festival i Hundested d. 24.-26. august 2023. Her vil det grønne areal “Mellemrummet” være rammen om alle de musiske indslag på festivalen. Selv om man måske tror, at det på grund af navnet ’Folkely’ er en festival for folkemusik, er det helt hen i skoven. De mange kendte navne er en blanding af store danske navne, spirende up-coming artister og dj’s. Vi nævner i flæng navne som Kato, Suleima, Spektors, Emil Kruse, Dopha og mange flere.

Ift. kunsten danner Hundested Havn rammen. Her vil et kunstmarked med mere end 40 udstillere, med en god blanding af keramik, tekstilkunst, malerier og skulpturer udstille. Snakkeriet foregår i selve byen ved Gubben Torvet, hvor Talk Town holder til. Her vil der være talks, debatter, svar på dilemmaer, brandtaler m.m.

  • Dato: Den 24.-26. august
  • Sted: Hundested: På havnen, i byen og på Mellemrummet mellem havn og by.
  • Pris: Blanding af gratis adgang og betalende entre.