What’s up Hellerup 2

What’s up Hellerup 2

 Ny klinik i byen

Der er kommet en ny klinik til Hellerup! Rinnovo Clinic er åbnet på Strandvejen 203 i Hellerup. Denne private klinik, der er specialiseret i medicinsk vægttab, ledes af speciallæge Line Marie Holst og tilbyder skræddersyede forløb til personer, der ønsker at smide overflødige kilo. Forløbet i klinikken består af indledende helbredsundersøgelse, speciallægekonsultationer, individualiseret medicinsk behandling, kost- og livsstilsændringer samt personlig træning. Hos Rinnovo leveres der lægehjælp fra øverste hylde uden ventetid, alt sammen i den smukke og eksklusive klinik i gadeplan på Strandvejen.

Basalt bliver til Netto

Dagligevarekæden Basalt har valgt at lukke alle butikker, men lokalerne kommer ikke til at stå tomme. I stedet rykker Netto igen ind den 6. juli, så der stadig er masser af mulighed for daglige indkøb. Netto genåbner i sin nyeste udgave med åben frugt- og grøntafdeling og farvede indkøbskurve.

Hotel under forvandling

Hellerup Park Hotel er i fuld gang med at forvandle de gamle faciliteter til det helt nye, moderniserede designhotel Park Lane Copenhagen. Med 69 top-lækre værelser og suiter, loungeområde med bar, restaurant, ”gårdhave”, gym og meget mere byder hotellet velkommen til et eksklusivt univers med international atmosfære, god gastronomi og plads til lokale såvel som internationale gæster. Åbningen er planlagt til 1. januar 2024.

Lækker kaffe på Hellerup Station

I løbet af juni åbner der en helt ny kaffebar i den gamle postbygning ved Hellerup Station med navnet The Coffee Station. Egentlig er konceptet ikke nyt, da ejerne har drevet en populær café på Middelfart Station, men nu rykker de altså deres koncept tilbage til deres gamle hjemstavn i Hellerup. Caféen kommer til at byde på masser af økologi, kaffe i høj kvalitet og en unik stemning skabt af genbrugsfund og varme farver. Der bliver mulighed for to-go i farten og siddepladser både ude og inde.

Gratis koncert i Øregårdsparken

Latin Lounge er igen klar med festlige latin-toner i Øregårdsparken den 25. juni, hvor hele familien er velkommen til en dag med fest og sang. Her vil helt sikkert blive svinget med hofterne, og selvom man ikke vil danse med, kan man altid nyde musikken og se på de dygtige dansere i stedet eller endda få danseundervisning, hvis man er frisk på det. Tag picnickurven og et tæppe med. Komiker og entertainer Thomas Wivel er konferencier.

Ny vinbar

Den populære vinbar Roots Vin, som indtil nu kun har ligget på Østerbro og i Sydhavnen, har åbnet en afdeling i Hellerup. Der vil være rig mulighed for vinsmagninger, snacks og masser af lækker vin med et økologisk perspektiv. Drik på stedet eller køb med hjem til vinkælderen.