AXEL fylder rundt

Herretøjsbutikken AXEL fejrer konceptets 30 års jubilæum med at invitere til 3-dages event fra den 27. til den 29. april i Aarhus og København. AXEL har i 30 år stået for et univers af velkurateret herremode med et twist i centralt placerede butikker i Aarhus og København.

Det klassiske og eksperimenterende univers bliver understreget af to nye koncepter. AXEL Martini: I samarbejde med det danske cocktail-brand Aeris har AXEL udviklet deres bud på en klassisk Martini. AXEL Artist Takeover: AXEL butikkerne transformerer et område i butikkerne til mikro-gallerier. Disse initiativer er et twist på den klassiske butiksoplevelse, og alle events er gratis.

Program

Torsdag den 27. april fra klokken 16.00 til 20.00 står den på AXEL MARTINI. Her bydes på gratis cocktails fra Aeris, og det foregår i begge butikker. Fredag byder butikken i hovedstaden på kunstinstallationer af Johannes Holt Iversen, mens man i Aarhus om lørdagen, fra klokken 12.00 til 16.00, kan opleve Michael Changs kunstneriske udfærdigelse af et vægmaleri i butikken.