What’s up beauty

Den nye og banebrydende bindevævsbehandling fra USA, fascia terapi, er kommet til Danmark. Det er genvejen til et sundt og detoxet bindevæv (fascia), og du får en stærkere og smukkere krop, helt smertefrit endda. Behandlingen giver dig mulighed for at slippe af med den forhadte cellulitis og de genstridige fedtdepoter.

Hos Fascia Strong, der har til huse i Charlottelund, møder du kun specialister i behandlingen, som arbejder med bindevævet i dybden. Fascia terapi har en god effekt på fedtdepoter, ledsmerter og hudopstramning. Netop nu kan du, som ny kunde, få din første behandling for 495 kroner, hvilket er 255 kroner mindre end normalt.

Før / efter ultralydsbillede af tre måneders fascia behandling. 

24 årige åbner kosmetisk klinik i Charlottelund

I et hyggeligt baghus på Lindegårdsvej i Charlottenlund har 24-årige Amalie Lihn åbnet en kosmetisk klinik, hvor du kan forkæle dig selv med forskellige typer ansigtsbehandlinger, afstressende kropsmassager og få mani- og pedicure af forskellig karakter. Amalie, der er opvokset i området omkring den nye klinik, har altid interesseret sig for skønhed, og det er derfor en drøm, der bliver til virkelighed med åbningen. Amalie er udlært fra og har arbejdet på Kurhotel Skodsborg og har derudover undervist på kosmetikeruddannelsen i København. Med den dæmpede belysning og de rolige farver skaber Amalie en tillidsfuld atmosfære, inden hun analyserer kundens hud og tilrettelægger den rigtige behandling.

Med sine 24 år er Amalie Lihn en af de yngste selvstændige i Charlottelund.