What’s up beauty!

Her på siden har vi samlet fem beauty-favoritter, som med garanti vil forskønne din november måned – en nærende anti-age balm til den tørre vinterhud, en glødgivende palette og et naturligt vippeserum, der giver dig lange, smukke vipper.

Blød balm til vinterhuden

FILORGA Global-Repair Balm

Er du fan af Filorgas Global-Repair serie, vil du helt sikkert elske denne nyhed. Filorga udvider nu serien med en ultra-nærende balm til moden og meget tør hud, der smelter ind i huden og indhyller den i en utrolig blødhed og behagelig fornemmelse. Global-Repair Balm er fyldt med vitaminer, ceramider, peptider og botaniske olier, der modvirker alle synlige aldringstegn i huden: rynker, mindsket spændstighed, slappe ansigtskonturer og manglende udstråling.

Pris: 795 kr. 50 ml.

Lange, smukke vipper – helt naturligt

LASHFOOD Eyelash Enhancing Serum

Er du på udkig efter et naturligt vippeserum, der giver synlige resultater på kun 4 uger og som ikke irriterer øjenområdet? Så læs med her. LASHFOOD er verdens første, og eneste, ECOCERT-certificerede øjenvippeserum med helt naturlige og veganske ingredienser, der gør dine vipper længere, tættere og fyldigere. Den fulde effekt kan du se efter 16 uger, hvor du kan nyde godt af smukke lange og styrkede vipper.

Pris: 595 kr. 3 ml.

En skøn beauty-nyhed i Danmark

Florence by Mills Zero Chill Face Mist

Hun er kendt som Eleven i ’Stranger Things’, men også som kvinden bag skønhedsbrandet, Florence by Mills, som nu endelig kan fås i Danmark helt eksklusivt hos Matas. Millie Bobby Brown, aka Mills, har siden hun var ganske ung siddet i et utal af makeup-stole, hvilket har fået hende til at indse, at skønhed i virkeligheden handler om at elske og udtrykke sig selv. Derfor stiftede hun Florence by Mills – et hudpleje- og makeupbrand, der handler om at definere skønhed på egne præmisser uden regler og uden, at man skal leve op til et bestemt ideal. Produkterne er skabt til at bringe glæde og til at have det sjovt med, hvilket ses i de både søde og sjove produktnavne og den fine pastelfarvede emballage. Alle produkterne er veganske, bæredygtigt udviklede og kan bruges af alle hudtyper.

Pris: Fra 115 – 335 kr.

Makeupelskerens nye musthave

Zarko Beauty By Oli Highlight & Contour Palette

Solkysset glød eller smuk øjenskygge? Denne guddommelige, højpigmenterede palette indeholder smukke bronze og gyldne nuancer, der kan anvendes til at give din hud en sund og solkysset glød. Skab fokus og glød, der, hvor du påfører highlighteren – øverst på dine kindben, lige under brynet, på næseryggen eller på amorbuen. Konturfarverne påføres ved panden, kindbenene og hagen for at forme og skabe varme i ansigtet. Paletten er desuden perfekt at anvende til at skabe en fin øjenmakeup – det er kun fantasien, der sætter grænser.

Pris: 500 kr.

Silkeblød glow

Sensai Bronzing Gel

I de mørke vintermåneder kan din hud miste sin naturlige glød. Men der er hjælp at hente fra japanske Sensai med den silkebløde Bronzing Gel, der hurtigt og nemt kan frembringe en smuk glød i din hud. Gelens friske, fugtgivende konsistens er nem at påføre og smøres jævnt ud i hele ansigtet – og vupti har du en dugfrisk hud med masser af glow.

Pris: 260 kr. 50 ml.