What’s Up? – Beauty!

Skønne august har meldt sin ankomst, og det er nu tid til at give din soltrætte hud lidt ekstra kærlig pleje, prøve en ny duft, og måske ønsker du at forlænge din sommerglød lidt endnu. Læs med her på siden, hvor vi guider til 5 skønhedsfavoritter i august.

Førstehjælp til sommertræt hud

Peter Thomas Roth Cucumber Gel Mask

Din hud er måske tør og irriteret efter en lang sommer med masser af solbadning. Her kommer Peter Thomas Roths Cucumber Gel Mask dig til undsætning – masken smøres på i et tykt lag, og du vil straks kunne mærke den kølende og beroligende fornemmelse. Den ultramilde maske er fyldt med ekstrakter af agurk, kamille og aloe vera, der fugter, beroliger og giver din hud en frisk glød.

Pris: 275 kr. 50 ml.

Giver huden ro

Sensai Comforting Barrier Mask

Er du på udkig efter en ansigtsmaske til sensitiv hud, der både fugter samt lindrer tørhed, rødme og ruhed i huden og samtidigt styrker hudens barriere, så læs videre her. Denne luksuriøse maske fra Sensai skal påføres som det sidste trin i din hudplejerutine og blive på huden natten over. Den milde maske vil give en øjeblikkelig følelse af ro, og føles lidt som et silkeblødt kram til din hud.

Pris: 1.220 kr. 60 ml.

I butikkerne fra uge 34.

Sommerglød lidt endnu

Bondi Sands Everyday Gradual Tanning Milk

Nøglen til at bevare den fine glød, du har fået i løbet af sommeren, er eksfoliering, masser af fugt og et strejf af selvbruner. Vi ved, at selvbruner kan være en anelse skræmmende for nogen at anvende, og derfor giver vi her vores bud på en ultranem en af slagsen, hvor alle kan være med. Everyday Gradual Tanning Milk fra australske Bondi Sands har en let lotionkonsistens, der er nem at smøre ud, og farven udvikles gradvist, så du hele tiden er i kontrol over resultatet. Du kan sagtens anvende produktet dagligt, så du kan få den her naturlige, sunde glød året rundt.

Pris: 159 kr. 375 ml.

Duften af sensommer

CLEAN Reserve Lush Fleur

Den bæredygtige og økobevidste CLEAN Reserve duftkollektion har skabt en let, blomstret duft, som er helt perfekt til sensommeren. Lush Fleur er en duft, der er nem at forelske sig i – den kombinerer sprudlende Bergamotte og Hindbær med jordagtige bundnoter og en overflod af skønne blomsternoter. Vi er blevet lidt afhængige.

Pris: 580 kr. 50 ml.

I butikkerne fra uge 34.

 Balance til huden

Jorgobé Bio-Active Balancing Moisturizer

Som altid hylder det danske hudplejebrand Jorgobé den naturlige og indre skønhed, og denne gang har de skabt en ny ansigtscreme, som hjælper huden med at genvinde sin naturlige balance. Med nærende og fugtgivende ingredienser som bl.a. Jojobaolie og Argan- og Sesamolie vil huden blive mere ensartet og gennemfugtet. Brug hver morgen og aften for at opnå det bedste resultat.

Pris: 200 kr. 50 ml.

I butikkerne fra uge 34.