There’s no Christmas like a Crazy Christmas. Vivienne McKee & Co. holder misteltenen højt og sørger for at det handler om alt andet end dansk jul i Glassalen. Fra 16/11-15/1 handler det faktisk om gangstere, hvor scenen er sat i 80’erne med puddelhår, skulderpuder, disko, drugs, Dallas og Dynasty. Det vrimler også med gudfædre, wise guys, dødsensfarlige duller og andet godt med inspiration fra Coppola, Tarantino og Scorsese. Og masser af engelske dobbelttydigheder (tredobbelte, hvis vi også medregner britisk-amerikansk sprogforbistring), for det hele foregår selvfølgelig på – let forståeligt – engelsk. Når vi ser bort fra en special appearance fra Bent van Helsingør som “The Danishman. En læser kan vinde 4 billetter til forpremieren den 12. november klokken 19:30 i Glassalen, og tage venner eller børn med årets skøreste julebegivenhed. Værdi 840 kr. 

Spørgsmål: Hvor kan man opleve “Tell Me About It” fra den 16. november?

  Dit svar

  Navn (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnummer (skal udfyldes

  Mobilnummer (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)