What’s up beauty maj 2023

,

What’s up beauty maj 2023

Her på siden har vi samlet fem beauty-favoritter, som kan inspirere og forskønne din maj måned. Friske, sommerlige dufte, gyldne dråber, der leder tankerne til solrige, australske strande og en solbeskyttende fugtbooster.

Duften af dansk sommer
Zarkoperfume – Molécule C-19 The Beach
Denne herlige sommernyhed fra danske Zarkoperfume leder dine tanker hen til en skøn sommerdag på stranden, hvor du mærker solens varme på din hud og det bløde sand under dine fødder. Om duftnyheden fortæller grundlæggeren af Zarkoperfume: ”Molécule C-19 The Beach er inspireret af et barndomsminde. På varme og solrige sommerdage, hvor jeg nyder de endeløse strande i Hornbæk, sanser jeg noterne af kokosolie og solkysset hud sammen med solens varme og den kølige havbrise. Tilsammen skaber disse noter en duftkomposition, der er helt perfekt. Dette fører mig tilbage til min barndom, hvor jeg for første gang lærte duften af livets inderste sjæl at kende.”
Pris: 850 kr. 100 ml.

Solkysset nyhed fra de australske strande
Bondi Sands – Self Tan Drops
Forårets glødgivende nyhed fra Bondi Sands giver dig en uimodståelig, solkysset tan, som kom du direkte fra Bondi Beach. Bondi Sands Self Tan Drops giver en strålende glød til både krop og ansigt, og den lette formel er beriget med australske, botaniske ingredienser, som nærer huden, og får den til at stråle om kap med solens forårsstråler. Bland helt enkelt 4-12 dråber i din favorit ansigtscreme eller bodylotion alt efter, hvor mørk en farve du ønsker.
Pris: Light/Medium eller Dark 229 kr. 30 ml.

Fugtbooster og beskytter
Peter Thomas Roth – Water Drench Broad Spectrum SPF30 Hyaluronic Cloud Moisturizer
Der skal to til tango, og her møder fugtboost og solbeskyttelse hinanden i ét og samme produkt. Vores hud har brug for fugt og beskyttelse hele året rundt, og denne nyhed fra Peter Thomas Roth kan med god grund blive din nye go-to solcreme. Den bløde, luftige creme-til-vand konsistens fugtmætter og plumper huden, reducerer synlige aldringstegn og giver samtidig usynlig solbeskyttelse. Win win!
Pris: 515 kr. 50 ml.

Smukke, hvide sommernegle
Zarko Beauty By Oli – Nail Polish White

En yndig, hvid neglelak er den helt perfekte farve i foråret og om sommeren, og den tidløse farve kan fuldende ethvert look. Et godt bud på en smuk, hvid neglelak, der kan forskønne dine negle, er denne fra danske Zarko Beauty By Oli, som både er vegansk, hurtigtørrende og langtidsholdbar. Den er nem at påføre, og giver neglene en ultrasmuk shine. Psst… Zarko Beauty By Oli er netop blevet nomineret som ”Årets Nye Danske Brand” ved dette års Danish Beauty Award, og er altså et brand, der er værd at holde øje med!
Pris: 190 kr. 12 ml.

Blomsterfrisk duft
CLEAN – Flower Fresh
Lad CLEAN Flower Fresh stimulere dine sanser: Forestil dig, at du befinder dig på en skøn blomstermark i et dansk sommerlandskab, mens du mærker solens blide stråler kærtegne din hud.
Det her er altså en frisk og feminin parfume, der vækker glade sommerminder med duften af vilde blomster og noter af blandt andet citronskal, hvidt rav og moskus. CLEAN Flower Fresh findes i både 30 & 60 ml og passer snildt i tasken til forårets og sommerens ture.
Pris: 400 kr. 30 ml. / 600 kr. 60 ml.