Vi har samlet fem beauty-favoritter, som kan forskønne din marts – og vi lover, at der i den grad er nogle lækre sager i blandt. 

Sensai
Absolute Silk Illuminative Cream
40 ml, 1.405 kr. vejl.


Forkæler din hud med silke
Her har du cremen, der både virker glødgivende og reducerer rynker og linjer. Japanske Sensai er indbegrebet af ultra-luksuriøs hudpleje, og deres nye Absolute Silk Illuminative Cream er absolut ingen undtagelse. Huden forkæles med den fineste japanske silke, Koishimaru Silk Royal ™, som har en lang række hudplejende egenskaber – huden gennemfugtes, får fornyet glød og aldringstegn reduceres markant. Vi er fan!

FILORGA
Time-Filler Eyes
15 ml, 425 kr. vejl.

Favorit til øjnene
Filorgas Time-Filler Eyes ligger højt på vores liste over favorit-øjencremer.
Er du på udkig efter en øjencreme, som korrigerer alle aldringstegn rundt om øjnene, så er det her øjencremen til dig!
Vi taler både linjer, rynker, mørke rande, hævelse og fordybninger under øjnene, som korrigeres markant.
Og som om det ikke var nok, kan du med fordel duppe lidt creme ved vippekanten for en boostende effekt, der får vipperne til at syne tættere.

OSKIA
Rest Day Cleansing Milk
150 ml, 349 kr. vejl.


Redning til irriteret hud
Har du sart hud, og skal der ikke meget til, før den rødmer og tørrer ud? Så er der heldigvis hjælp at hente med denne ultramilde rensemælk fra OSKIA. Den har en simpel, fugtgivende formel med bl.a. MSM, Probiotika og Havreceramider, der nulstiller huden og blot lader den få ro. Den renser huden samt fjerner makeup og snavs effektivt og skånsomt – uden nogen form for stimulerende ingredienser. Rensemælken indeholder helt enkelt kun ingredienser, der hjælper med at berolige huden og reparere dens barrierefunktion.

Porsche Design
180 Black EdT
100 ml, 620 kr. vejl.

Sofistikeret og tidløs
Som noget helt nyt kan du nu i Danmark få fingrene i Porsche Designs udsøgte dufte. Hos Porsche Design går design, innovation og funktionalitet hånd i hånd, og det kommer i den grad til udtryk i deres yderst elegante dufte. Porsche Design 180 Black EdT er klassisk, tidløs og moderne på en og samme tid, og er inspireret af Porsche Designs univers og imponerende ene til at forene design og funktion. Duften åbner med en livlig note af Grapefrugt, som møder sød, krydret Kardemomme, aromatisk Salvie og Ingefær samt maskuline noter af Vetiver – en spændende og uforglemmelig blanding.

Sensai
Contouring Lipstick
12 nuancer, hylster 95 kr. vejl. / farverefill 235 kr. vejl. Hylster og farverefill sælges separat.

Smukke, skulpterede læber
Drømmer du om smukke læber med mere fylde og form? Så vil du elske Sensais nye Contouring Lipstick. Den skulpterende læbestift forbedrer læbernes form og struktur med et enkelt strøg, og giver læberne den smukkeste semi-matte finish. Contouring Lipstick fås i 12 flotte nuancer, og du kan endda genfylde dit læbestifthylster igen og igen med nye refillfarver, og skifte imellem dem, alt efter, hvilket humør du er i. Smart!