body10

”En korrekt udført plastikkirurgi kan få dig til at føle dig mere som dig selv. Og dette kan kun lade sig gøre, hvis indgrebet er dit eget inderlige ønske og plastikkirurgen udfører indgrebet i respekt for din krop, dit helbred og din personlighed”

 

Mode på kroppen

Der findes i øjeblikket to tendenser indenfor plastikkirurgi; den naturlige og den kunstige! Det er den førstnævnte, der er herskende i Skandinavien. Vi ønsker et frisk og aktivt udseende – det skal ikke være kunstigt og manipuleret. Vi ønsker at ligne os selv – blot i en lidt forbedret udgave. Det endelige resultat, efter et kosmetisk indgreb – eksempelvis brystforstørrende eller facelift – er, at resultatet skal være harmonisk og betone ens naturlige fremtoning. Derfor vælger flere og flere et mindre eller et moderat indgreb, der ganske raffineret forynger ens personlighed uden det kan ses som et overgreb på ens naturlige alder.

 

Forventningsafstemning

Det er på mange måder ganske sundt og naturligt at overveje plastikkirurgi. Med jævne mellem må vi alle opleve alderens komme og herefter tænke ”kunne det lade sig gøre at …” Ja, og tænker man forløbet videre, eller har man allerede booket tid til en forunder-søgelse eller konsultation hos en plastikkirurg, så kan der stadig være flere etiske overvejelser, som naturligvis skal gennemgås med ens nærmeste