Vi danskere griller efterhånden året rundt, og for mange er en kuglegrill det eneste rigtige. Morsø – som de fleste kender fra støbejernsbrændeovne – har netop lanceret Grill Forno, der både kan bruges som kuglegrill, rygeovn og som en skulpturel varme- og hyggespreder på terrassen.

Vi lever i en grill-tid. Vi danskere griller ikke længere kun på de få, lune sommeraftener, men året rundt. Og det er ikke småting, der kan fremtrylles på og i en grill lige fra juleand og grillstegt brød, til simreretter, der suger den krydrede grillsmag til sig.

 Ny multifunktionel kuglegrill

Valget af grill er en smagssag, men hvis du er typen, der hælder til kuglegrill, er der gode nyheder fra danske Morsø, som de fleste nok kender for deres brændeovne. Morsø har nemlig netop lanceret en multifunktionel kuglegrill i deres velkendte støbejernskvalitet med en mat emaljeret overflade.

Se mere på www.morsoe.com