Vind billetter til Musik I Gentofte

D-A-D, Medina, Andreas Odbjerg og Jonah Blacksmith er blandt navnene, når endagsfestivalen

Musik i Gentofte skyder op af græsset i Gentofte Sportspark den 27. juli i år. Forvent en moderne byfest med musik fra to scener og et program, der favner bredt. Et godt og varieret udvalg af mad og drikke – alt sammen i de smukke, grønne omgivelser midt i Gentofte.

Og netop omgivelserne vil måske vække minder hos de ældre festivalgængere. I hvert fald lagde Gentofte Kommune op igennem 80’erne og 90’erne græs til mange store koncerter på det gamle Gentofte Stadion. Michael Jackson, U2, Prince, Pink Floyd, Guns N’ Roses, Metallica, AC/DC, Rammstein og mange flere verdensstjerner har således betrådt de efterhånden hellige arealer omkring Gentofte Sportspark.

Afholdes hvert år

I modsætning til tidligere koncerter, bliver Musik i Gentofte et årligt tilbagevendende heldagsarrangement

i bedste festivalstil, hvor det er ønsket også at kunne føje udenlandske artister til programmet i de kommende år. Den musikalske profil rammer en bred målgruppe med noget for enhver smag og aldersgruppe. Det er ønsket at skabe en begivenhed, hvor folk kan samles til en kæmpe fest på tværs af generationer.

Musik i Gentofte er festivalen i din egen baghave, bare 200 meter fra nærmeste S-tog station (syv stop fra Nørreport Station)

Du kan vinde fire billetter til musikfestivalen ved at besvare følgende spørgsmål senest lørdag den 20. juli.:

Hvilken kunstner med hits som blandt andre ’I morgen er der også en dag’ og ’Hjem fra fabrikken’ optræder på Stadion Scenen klokken 16.30? 

  Dit svar

  Navn (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnummer (skal udfyldes

  Mobilnummer (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)