Shakespeare in Concert på Kronborg Slot

Traditionen tro afsluttes årets Elsinore Shakespeare Festival (5.-11. august) med et festfyrværkeri af en koncert, der i år hylder William Shakespeare i operaen. Med uddrag af bl.a. Thomas´ Hamlet, Gounods Romeo og Julie og Verdis Othello vil solisterne, akkompagneret af et kammerensemble med musikere fra Det Kongelige Kapel, præsentere sommerens publikum for et koncertformat, der åbner op til nye fortolkninger, oplevelser og forståelser af William Shakespeare. Med afsæt i den udødelige dramatikers ikoniske skuespil, vil Shakespeare in Concert med toner, lyd og klang skabe iørefaldende musikalske tableauer i en mageløs Kronborg-kulisse. En læser kan vinde to billetter til Shakespeare in Concert 11. august klokken 15. Værdi 500 kroner.

Spørgsmål: Hvad hedder festivalen, hvor du kan opleve Shakespeare in Concert 11. august?

  Dit svar

  Navn (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnummer (skal udfyldes

  Mobilnummer (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)