Middelalderdag for børn på Æbelholt Kloster

Søndag den 18. august inviterer Museum Nordsjælland til en spændende middelalderdag på Æbelholt Kloster, hvor familierne – børnene – kan fordybe sig i fortidens mystik og få gode oplevelser sammen. Det er muligt at udforske klosterruinens hemmeligheder på en unik skattejagt. Man kan løse gåder i klosterhaven om urter og blomsters helbredende egenskaber. Blandt aktiviteterne er også udklædning, stenhugning og opførelse af en klosterport, ridderskole, smørkærning og bagning af brød over åben ild. Man kan prøve at farve garn, skabe mosaikker eller se om metaldetektoren finder glimt af fortiden. Tre læsere kan vinde 4 billetter. Værdi 240 kroner.

Spørgsmål: Hvor kan børnene vende tilbage til middelalderen for en dag den 18. august?

  Dit svar

  Navn (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnummer (skal udfyldes

  Mobilnummer (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)