Grauballemanden the Musical

Vi kender ham fra historiebøgerne, måske et museumsbesøg, men læg blot al den støvede viden til side, for på Fredbogård træder Grauballemanden lyslevende ind på scenen i Anders Graus skikkelse i en ny musical-comedy. Nyt og gammelt blandes, når Grauballemanden bliver indlagt på det lokale sygehus, hvor diverse scanninger og DND-prøver afslører hans sande identitet og historien om hans sidste dage, før han blev ofret til jernalderens guder ved at blive kastet i en mose. Det bliver en aften som hverken museumsinspektøren eller publikum vil glemme. En læser kan vinde en familiebillet (fire billetter) til en valgfri forestilling i spilleperioden 1.-17. august. Værdi op til 1.060 kroner.

Spørgsmål: Hvilken skuespiller optræder på Fredbogård som Grauballemanden?

  Dit svar

  Navn (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnummer (skal udfyldes

  Mobilnummer (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)