Vind billetter til Urinetown på Østre Gasværk!

URINETOWN på Østre Gasværk

Du skal passe på ikke at tisse i bukserne af grin – for i ”URINETOWN” er det nemlig forbudt andre steder end på de offentlige toiletter. Et ukendt sted i en nær fremtid har en klimakatastrofe skabt ekstrem tørke og givet knaphed på vandforsyninger. Her skal man betale for at få lov til at besørge, og det må kun finde sted på offentlige toiletter. ”URINETOWN: The Musical” er fyldt med referencer til både popkultur og andre musicals, som man kan muntre sig med at opdage, men som ikke har betydning for handlingen. Det er en musical for både musicalelskere og –hadere. Oplev en hysterisk morsom miljøkomedie fyldt med kærlighed, håb, død og absurditet på Østre Gasværk fra 22. marts. En læser kan vinde 2 billetter til forpremieren den 21. marts klokken 19:30. Værdi 1.090

Spørgsmål: Hvornår er der premiere på ”URINETOWN: the Musical”?

  Dit svar

  Navn (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnummer (skal udfyldes

  Mobilnummer (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)