Vind billetter til Askepot musical!

Askepot – en original dansk popmusical

Hvad gør man, når man er fanget i et eventyr? ”Askepot – the Musical” begynder i nutidens ikke altid lige eventyrlige modebranche, hvor den hårdtarbejdende Ella drømmer om en plads. Arbejdsforholdene er lige så urimelige som cheferne. Men så slår Ella hovedet, da hun serverer en kop kaffe for stjernen, Jean Claude Barriere. Ella vågner op i en magisk eventyrverden. Hun må nu prøve at finde ud af, hvor hun er. Og ikke mindst hvem hun er. Den nye danske musical har musik af Rasmus Seebach og på scenen kan man opleve bl.a. Johanne Milland, Caroline Henderson, Pelle Emil Hebsgaard og ikke mindst Stig Rossen i, hvad, han har annonceret, bliver i hans sidste store musical-rolle. En læser kan vinde to billetter til forpremieren 6. marts klokken 20. Værdi 1.250 kr.

Spørgsmål: Hvem har skrevet musikken til ”Askepot – the Musical” der har premiere den 7. marts?

  Dit svar

  Navn (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnummer (skal udfyldes

  Mobilnummer (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)