Vind billetter til Sister Act på Det Ny Teater!

Sister Act på Det Ny Teater

Halleluja, miraklet er sket! Musicalen ”Sister Act” (baseret på filmen af samme navn – ”Halløj i klosteret” på dansk) får premiere på Det Ny Teater den 21. september. Natklubsangerinden Deloris (Julie Steincke) bliver under et vidnebeskyttelsesprogram placeret det eneste sted, hvor gangsteren Curtis – hendes ekskæreste – med garanti aldrig vil lede: som nonne i et kloster. Da hun imidlertid overtager ledelsen af det tidligere ret tonedøve kirkekor, kommer der andre boller på suppen og pludselig strømmer folk i kirke – også nogle, der måske ikke burde få øje på Deloris. En læser kan vinde 2 billetter til en valgfri forestilling i spilleperioden (til 26/11 – forbehold for udsolgt). Værdi op til 1.518 kr.

Spørgsmål: Hvem spiller hovedrollen som Deloris i ”Sister Act” på Det Ny Teater fra 21. september?

  Dit svar

  Navn (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnummer (skal udfyldes

  Mobilnummer (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)