Vind billetter til “Damen med de blå tænder” !

Damen med de blå tænder vender tilbage på Folketeatret

Mette Horn og Lotte Svendsen skabte figuren ”Damen med de blå tænder” til tv-satiren ”Emmas Dilemma”, men hun er alt for god til at gå i glemmebogen. Derfor inviterer hun til rund fødselsdag i sin gamle herskabslejlighed – med fuld vinmenu, naturligvis. Derimod kniber det lidt med gæstelisten, hvor der indløber afbud efter afbud, så hendes trofaste tjener (og mundskænk og pianist – Torben Steno) må tage imod alle hendes ramsaltede sandheder. Både om hendes problemer med at presse en brugt kartonvin i flaskecontaineren, og sikkert også om hans nye profil på Elitedaters. En læser kan vinde 2 billetter til en valgfri forestilling i spilleperioden 14/10-16/12 (forbehold for udsolgt). Værdi 660 kr.

Spørgsmål: På hvilket teater fejrer Damen med de blå tænder sin runde fødselsdag?

  Dit svar

  Navn (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnummer (skal udfyldes

  Mobilnummer (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)