NATASJA på Operaen

Det er noget af et kulturmøde. Historien om hiphop-sangeren Natasja bliver fortalt på nationalscenen fra 13. juli. Et møde mellem dansk mor og sudansk far skabte Natasja, en halvfremmed i begge lande, som endte med at overskride alle grænser inden sin tragiske død i 2007. Musikforestillingen ”NATASJA” er fyldt med alle Natasjas største sange og spænder over hele hendes liv – fra den tidlige debut på den danske hiphop-scene, over skuffelse på samme og en karriere som jockey med både sejre og sår, til den endelig triumf som dansk rap- og reggaeikon med hits ”Gi’ mig Danmark tilbage”, ”Op med Ho’det” og ”Ildebrand i byen”. På scenen ses bl.a. Pharfar, Cisilia Ismailova, Feven Geles, Caroline Henderson og Billie Koppel. til ”NATASJA” på Operaen den 26. juli kl. 20:00. Værdi 1.400 kr.

Spørgsmål: Hvornår er der premiere på musicalen om ”Natasja”?

  Dit svar

  Navn (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnummer (skal udfyldes

  Mobilnummer (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)