Sanketure i Nordsjælland

Maj måned er tiden, hvor naturen virkelig vågner og planter, træer og blomster springer ud. Smagen er eksplosiv, ren og uden megen bitterhed. Det er friskhed, små portioner og smagfuldhed. Underviser og professionel sanker Nina guider dig sikkert gennem naturens vilde spisekammer, hvor fokus er på planternes gastronomiske evner. Med flere års erfaring og mere end 300 afholdte sanketure er du i trygge hænder og garanteret en unik og sanselig oplevelse i naturen. Hver spiselig blomst, blad, urt, skud, bær eller svamp vil blive gennemgået med fokus på smag, og hvordan du bruger det i madlavning sammen med gastronom Thomas Askov. En læser kan vinde to billetter til en valgfri sanketur i maj eller juni (www.sanketure.dk). Værdi 600 kr.

Spørgsmål: Hvad hedder sankeguiden og gastronomen bag Sanketure i Nordsjælland?

  Dit svar

  Navn (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnummer (skal udfyldes

  Mobilnummer (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)