Alfons Åberg på Nivaagaard Malerisamling

Alle kender Alfons Åberg. Færre kender måske til, at hans skaber Gunilla Bergström med sine illustrationer skabte original kunst, som fra 21. juni vises på et dansk museum. I Alfons Åbergs billedverden åbnes fortællinger for børnene, uden at de voksne bliver udeladt. Her kan vi være store og små på samme tid. I sin metode brugte Gunilla Bergström collage som primært fortælleelement. Hun skabte sine billeder ved hjælp af blanke stykker papir, tapetprøver og stofstykker og kombinerede collagen med tegneseriebilleder, hvor hun ofte satte tykke sorte streger om figurerne. Med udstillingen åbner Nivaagaard Malerisamling også kunstens verden for børnene. Tre læser kan hver vinde to billetter (og børn under 18 kommer gratis ind). Værdi 200 kr.

Spørgsmål: Hvornår åbner Nivaagaard Malerisamlings særudstilling med Alfons Åberg?

  Dit svar

  Navn (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnummer (skal udfyldes

  Mobilnummer (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)