Sommeren starter til påske i Tivoli

Allerede 31. marts slår Tivoli portene op for sommersæsonen 2023 – og er det sommer, selv om vi starter med at fejre påske. Ovenikøbet fejrer den gamle forlystelseshave 180 års fødselsdag. Fra marts lægges der ud med forårsblomster i alle regnbuens farver og sus i alle de kørende forlystelser. I løbet af sæsonen bliver der blændet op for masser af musik og underholdning, blandt andet 24 gange fredagsrock med nogle af Danmarks største musiknavne, og til juni genopliver Tivoli sin revytradition, når garvede Lisbet Dahl med James Price som kapelmester åbner sæsonen i selskab med Andreas Bo, Carsten Svendsen, Nicolai Jørgensen og Linda P.  Tre læsere kan hver vinde entré og turpas til fire personer til et hvilket som helst tidspunkt i sæsonen 2023. Værdi: 1.756 kroner.

Spørgsmål: Hvor mange år fylder Tivoli i år?

  Dit svar

  Navn (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnummer (skal udfyldes

  Mobilnummer (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)