Rune Klan er i TVIVL på Teater Republique

Rune Klan har været ”Håbefuld”. Han har været ”Barnløs”. Nu er han i ”Tvivl”. I sin kendte causerende stil tager Rune Klan sit publikum med ind i sit personlige univers med egne oplevelser og betragtninger fra 19. april til 13. maj på Teater Republique. Samtidsemner tages op og behandles og med charme og lidt trylleri (naturligvis) sætter Rune spørgsmålstegn ved mange af de ting, der ellers kan være givet på forhånd. For tvivl er usikkerhed – en manglende tro på, at et forhold, et udtryk eller et fænomen er rigtigt og sandfærdigt eller forholder sig som påstået. Men er det en styrke eller en svaghed? En læser kan få syn for sagn og vinde to billetter til en valgfri dato i uge 16 (19-22/4, forbehold for udsolgt). Værdi 720 kr.

Spørgsmål: Der skal ikke herske TVIVL om, at premieredatoen på Rune Klans nye show er …?

  Dit svar

  Navn (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnummer (skal udfyldes

  Mobilnummer (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)