Vind billetter til “Et juleeventyr” på Nørrebro Teater

Et juleeventyr på Nørrebro Teater

Mette Horn er tilbage i den dominerende hovedrolle som Ebenezer Scrooge, der bestemt ikke er i julehumør, men som ikke har noget imod at tjene på andres i ”Et juleeventyr”. Men hvordan er den gamle gnier dog blevet så hård og kold? Det får vi at vide fra 1. december på Nørrebro Teater, når Scrooge får besøg af julens tre ånder, der viser ham fortiden, nutiden og fremtiden. Charles Dickens elskede juleklassiker har fået et ekstra skud humor og fremstår lattervækkende morsom – uden at man slipper for at få rørt hjertestrengen af den grund.  Der er spænding (og en smule uhygge – anbefales fra 7 år) for børnene og masser af hjertelige grin for alle – helt frem til 23. december. ”Et juleeventyr” er nærmest blevet familiejuletradition på Nørrebro Teater, og en læser kan vinde 2 billetter til forestillingen fredag den 2. december klokken 18. Værdi 630 kr.

Spørgsmål: Hvornår er der premiere på ”Et Juleeventyr” på Nørrebro Teater i år?

  Dit svar

  Navn (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnummer (skal udfyldes

  Mobilnummer (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)