Vind billetter til “Den poetiske raptus” på Folketeatret

Den poetiske raptus på Folketeatret

Ret beset startede det på Grønnegade Teatret i 1722, men historien om Ludvig Holberg og dansk teaters fødsel fortælles nu på Folketeatret – 7.-11. december på Store Scene. ”Den poetiske Raptus” er Ernst Bruun Olsens humoristiske genfortælling af historien om professor Holberg, der lader sig lokke til at levere komedier til noget så revolutionerende som teater for folket. Nu skal det være dansk og handle om virkelige mennesker; den politiske kandestøber, Jeppe på bjerget og en utrolig masse snarrådige tjenestepiger – som regel ved navn Pernille og som regel skrevet til madame Montaigu, teaterdirektørens farligt forførende hustru. ”Den poetiske raptus” fejrer teatret i 300-året, Ludvig Holberg og alt der har med scenekunsten at gøre i almindelighed. En læser kan vinde 4 billetter og fejre dansk teater med børn eller venner til en valgfri forestilling i spilleperioden (forbehold for udsolgt). Værdi 1.400 kr.

Spørgsmål: På hvilket teater kan man opleve Ludvig Holberg i ”Den poetiske raptus”?

  Dit svar

  Navn (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnummer (skal udfyldes

  Mobilnummer (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)