Lad os fejre livet, lad os generobre glæden og hylde friheden til at være dem, vi er. Det er netop sådan Holberg skildrer 1700-tallets ”Maskerade”, hvor alle kan søge hen og frigøre sig fra hverdagens spændetrøje. Her møder vi ungdommen, anført af tjeneren Henrik, med sin trang til frisættende glæde, forførende livsudfoldelse og leg med køn, identitet og stand. Over for ham står Jeronimus, der påberåber sig sin faderlige autoritet og raser over tidens usædelighed, løssluppenhed og uansvarlighed over for patriarkatets regelsæt. Det evigtgyldige i det tema skal nok få plads i Grønnegårds Teatrets opførelse i Odd Fellow Palæets have fra 29. juni til 27. august. På scenen under den lyse sommerhimmel finder vi i år Anette Støvelbæk, Morten Suurballe, Christiane Gjellerup Koch, Laura Skjoldborg, Camilla Lau, Patrick Baurichter, Lukas Toya, Mathias Flint og Kevin Eagle Oliver. En læser kan vinde 2 billetter til en valgfri aften i juli måned (forbehold for udsolgt). Værdi 790 kr.

Svar senest 1. juni

Spørgsmål: Hvem har skrevet ”Maskerade”? 

  Dit svar

  Navn (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnummer (skal udfyldes

  Mobilnummer (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)