Kai Normann og Krigen på Gjorslev Slot

 

”Kai Normann og Krigen”, der opføres på Gjorslev Slot ved Store Heddinge fra 19. maj til 11. juni er en rørende, medrivende og musikalsk forestilling om Kai Normann Andersens tid på Gjorslev under 2. Verdenskrig, og om hans og hustruen Ellen Gottschalchs modstandskamp og deres flugt fra Gestapo med hjælp fra godsejer Edward Tesdorpf.Forestillingen følger de virkelige begivenheder, der har udspillet sig på og omkring slottet, og indeholder nogle af de sange, Kai Normann komponerede til PH’s tvetydige tekster: ”I dit korte liv”, ”Jeg gi’r mit humør en gang lak” og ”Man binder os på mund og hånd”. Rollen som Kai Normann spilles af Nicolaj Cornelius, der også har skrevet manuskriptet, mens Sune Svanekier har instrueret den anmelderroste forestilling, som spillede for totalt udsolgte huse sidste sommer. En læser kan vinde 2 billetter inklusive et glas bobler til forpremieren torsdag 19. maj kl. 20.00. Værdi 770 kr.

 

Spørgsmål:

Hvem spiller rollen som Kai Normann i ”Kai Normann og Krigen” på Gjorslev Slot?

Svar senest 1. Juni

  Dit svar

  Navn (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnummer (skal udfyldes

  Mobilnummer (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)