CPH Stage fylder traditionelle og utraditionelle scener i København og på Frederiksberg med over 70 forskellige forestillinger med drama, komik, poesi, spænding og musik fra den 1. til 11. juni. Den rykker også udenfor i den lyse sommeraften, hvor du kan få en af de helt store danseoplevelser. Det prisbelønnede, canadiske Compagnie Marie Chouinard indtager nemlig Bellahøj Friluftsscene, som i stemningsfuld amfiteaterstil danner rammen om dans i verdensklasse. Forestillingen består af en række korte soli og duetter, der spiller på tangenterne humor, leg og skønhed. ”Radical Vitality” er bærret på flødeskummen, som enhver med bare en spirende interesse for dans kan få glæde af at se. Forestillingen blev oprindeligt vist ved åbningen af Venedig Biennalen i 2018 og bliver nu for første gang opført i København. En læser kan vinde 2 billetter til ”Radical Vitality” mandag 6. juni kl. 20:00. Værdi 520 kr.

Svar senest 1. juni

Spørgsmål: Hvilket land stammer Compagnie Marie Chouinard fra?

  Dit svar

  Navn (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnummer (skal udfyldes

  Mobilnummer (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)