Taste & Run kombinerer motion, naturoplevelser, gourmetmad, hygge og sjov. Det er både en oplevelse for foodies og “footies”. Her kan du nyde klimavenlig gourmetmad og noget af Nordsjællands smukkeste natur. Deltagerne kommer sanseapparatet rundt med duften af skov og eng, udsynet over Roskilde Fjord, en hyggelig samtale med en god – eller ny – ven, følelsen af skovbund og landsbygade under fødderne og hele Halsnæs’ spisekammer på tungen. Langs rutens 12 kilometer gøres stop ved lokale og prisvindende fødevareproducenter, som byder på alt fra mikromejeriets lækre oste over økologiske grøntsager til lokalt malet mel. Alt er blevet til i de omgivelser, deltagerne tilbagelægger på løbets maksimalt fire timer. En læser kan vinde to billetter til Taste & Run den 14. maj – med heats startende fra klok-ken 10:00 på Grønessegaard Gods. Værdi 1.198. kr. (gourmetmiddag kan tilkøbes).

Svar senest 1. maj

Spørgsmål: Hvornår afholdes Taste & Run i Halsnæs i 2022?

  Dit svar

  Navn (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnummer (skal udfyldes

  Mobilnummer (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)