H.C. Andersen har gjort sig selv til grin, da han midt under en hyldesttale til kom til at tabe gebisset på det støvede gulvtæppe. Skamfuld søger han tilflugt hos Johan Ludvig og Johanne Louise Heiberg, det fejrede kunstnerpar i toppen af det kulturelle parnas. Men til sin store overraskelse mødes han med hån og rendestenssprog af Johanne Louise, som rap i replikken nedgør digteren. H.C. har fortalt om den grimme ælling, Johanne Louises historie handler om en lignende opstigen fra samfundets bund, hvor hun husker dengang, hvor hun fandt regnorme og vaskede dem rene for jord og skidt, men oplevede at de i den renskurede form døde i det stærke lys. ”Fra regnormenes liv” har premiere 4. februar og spiller til 13. marts. En læser kan vinde to billetter til Lars Noréns klassiske drama på Folketeatret på en valgfri dato i spilleperioden (forbehold for udsolgt). Værdi 980 kr. 

Svar senest 5. februar

Spørgsmål: Hvem har skrevet ”Fra regnormenes liv”, der har premiere på Folketeatret den 4. februar?

  Dit svar

  Navn (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnummer (skal udfyldes

  Mobilnummer (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)