De fleste kender vist ”Charlie og chokoladefabrikken” fra Roald Dahls bog eller Tim Burtons film. Eventyret for en ekstra omdrejning som musical, når den 5. februar får premiere på Østre Gasværk Teater. Det handler om den fattige Charlie med det rene hjerte, som sammen med en gruppe andre heldige børn vinder en tur på Willy Wonkas chokoladefabrik, et magisk, sært og syret sted.  Willy Wonka er ikke mindre sær og utilregnelig, og han har sine helt egne planer. Men i løbet af en magisk dag på chokoladefabrikken bliver der byttet om på, hvem der er børn, og hvem der er voksne i en politisk ukorrekt hyldest til magien og fantasien. Med garanti årets mest velsmagende musicaloplevelseEn læser kan vinde 4 billetter til en familietur på Østre Gasværk Teater til musicalen ”Charlie og chokoladefabrikken” en valgfri dato i spilleperioden (forbehold for udsolgt). Værdi 2.390 kr. 

Svar senest 5. februar

Spørgsmål: Hvem har skrevet bogen bag ”Charlie og chokoladefabrikken” på Østre Gasværk Teater?

  Dit svar

  Navn (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnummer (skal udfyldes

  Mobilnummer (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)